Підари!!!!!

May 03, 2012 17:02


В мене одна слабкість - я є релігійною людиною. Тобто сповідую ідеї захоплення всесвіту християнством (ну це така брутальна трактовка настанови "йдіть і проповідуйте Слово Боже"). Тому я цікавлюся всім, що відбувається в цій сфері. А також маю певну групу френдів у Фейсбуці, які себе відносять до християн. І останні місяці серед більшості з них спостерігається гомосексуальний психоз.

Заходжу почитати релігійні новини  і потрапляю на баптистів:

"Українські баптисти неділю 29 квітня присвятили посту і молитві проти пропаганди гомосексуалізму та спасіння цих людей. Вдатися до таких заходів вірян Всеукраїнського Союзу Церков Євангельських Християн-Баптистів спонукало впровадження в Україні «гігантськими кроками» гендерної політики, за якою, як вони вважають, криється прихована пропаганда сексуальних збочень та намір провести у Києві гей-парад".

Друзі, а чого ж ви не робите пости і молитви проти корупції, проти зловживань влади, проти катувань у застінках мусарні? А, ну ми ж знаємо, що для одного з головних баптистів України Григорія Коменданта Янукович - глубоко віруюча людина, з якою не має проблем.

Сьогодні завітав на  київський Free Market road show, де обговорювали дуже цікаву тему щодо зменшення повноважень держави у житті суспільства: чим менше держави, тим краще для громадян. Мені сподобалася доповідь авторитетного американського економіста, спеціаліста з податкової політики Деніела Мітчелла про зменшення податкового контролю та обсягів податків як запорука розвитку.

Але перед цім проходив біля Майдану Незалежності, де мені всунули агітку та запрошення на маніфестації проти гей-параду із таким змістом:

"Гомосексуалізм ліквідує всі моральні, національні та християнські цінності! Гомосексуалізм є пов'язаний з ювенальною юстицією, яка без суду та реальної провини буде відбирати Ваших дітей! Буде їх продавати закордон в сексуальне рабство, передусім гомосексуалістам та педофілам, а навіть і на органи! Проголосований у Верховній Раді Кримінально-процесуальний кодекс готує узаконення гомосексуалізму та ювенальної юстиції."

Боже, скільки в нашій країні фріків, яким вже давно пора займатися серйозними справами, а не бігати за гомосексуалістами. Просто сюрреалізм якійсь - дві різні країни з двома різними проблемами.

ідіоти, пропаганда, ржунимагу, Україна, маніпулювання свідомістю, гомосексуалізм, українці

Previous post Next post
Up