Європа нам паможет

Mar 29, 2012 16:59


У своїй боротьбі з авторитарним режимом весь час опозиціонери звертають увагу на "світову спільноту", "міжнародне товариство", Європу, "західні демократії" та прочіє абстрактниє понятія.

Політичні партії вперто сподіваються, що їхнє переслідування припиниться від реакції та втручання європейських політиків. А насправді наївно чекати якийсь там допомоги.

Ось цікава новина:

Цієї суботи в 16 країнах світу відбудеться міжнародний марш проти вбивства бездомних тварин в Україні напередодні Євро-2012 Fair Play - "Чесна Гра".

1 березня активісти та небайдужі громадяни вийдуть на вулиці Німеччини, Італії, Австрії, Угорщини, Нідерландів, Хорватії, Греції, Чехії, Франції, Іспанії, Швейцарії, Польщі, Росії, Білорусі, Казахстану і України, щоб зупинити вбивства бездомних собак і кішок, скоєних місцевими комунальними службами в Україні під приводом "зачистки території" напередодні Євро-2012.

Активісти висунули ряд вимог до виконавчої та законодавчої влади, серед яких: введення мораторію на фізичне знищення бездомних тварин без прийняття відповідного законодавства про їх захист, ратифікація Європейської конвенції захисту домашніх тварин, розслідування випадкиів вбивства тварин комунальними службами та приватними особами.

Тобто вбивства людей не викликає великого бажання в європейців протестувати і виходити на марші. А бідненькі тварини заслуговують надмірної уваги.

Мабуть треба до Євроспілки писати листи не про порушення прав людини, а про масові вбивства тварин? може тоді януковича приберуть.

власть, Янукович, ржунимагу, Україна, europe

Previous post Next post
Up