Сємєчкі

Mar 29, 2012 15:04


За цей тиждень двічі у метро спостерігав однакову ситуацію (остання сьогодні) - підлітки лузають насіння і шкарлупки кидають прямо на платформі. Навколо них виникає купа сміття.

Вперше ця ситуація сталася на ст. м. Академмістечко. Хлопці років 15-17 із серйозним виглядом гризли насіння. Я їм зробив зауваження і вони зупинили споживання продукту.

Друга ситуація сьогодні на ст. м. Площа Льва Толстого. Дві невиховані ідіотки по 13-14 років. Я зробив зауваження. Вони взяли відійшли у бік, але продовжили гризти. Одна одній зазначила: "Я ж тєбє гаваріла". Їм зробила жінка зауваження. Тут як раз підійшов потяг і вони пішли в інший вагон. Мабуть і там продовжили свою бидло-звичку.

Гризіння насіння в "городе" - це просто показник шаленого бидлядства, невихованності і селюкства. Навіть більше - це показник цивілізованості. Наприклад, в російських містах де я був, подібної бидлоповедінки не бачив. А в Україні це просто як одна із невід'ємних рис. Особливо мовчу про райцентри, провінційні обласні міста. Там це просто загальне хобі.

Виникає лише два бажання:
- мордою  в шкарлупки "нагнути";
- вимагати від влади введення офігенного штрафу - 1000 грн!
- ще одна брєдова ідея - заборонити бабулькам продаж сємєчєк і ізъять із продажу небезпечний продукт

більше ідей немає. Як доводить досвід, культурно робити зауваження і просити припинити смітити спрацьовує лише на 50%.

ідіоти, мораль, Україна, українці, Київ

Previous post Next post
Up