Пропозиції до абортів

Mar 23, 2012 16:46



остаточно ставлю крапку в цьому питанні колонкою для "Українського тижня" під назвою "Спокуса абортами". Я розвинув і доповнив ідеї, які були викладені у попередньому пості
І зробив декілька пропозицій для церков щодо запобігання цього явища в Україні:

- Церквам вже давно час розробити виразну, зрозумілу і доступну програму сексуального виховання молоді, яку несоромно запровадити не лише в недільній школі

- Розробити і втілити національну всеохопну - від зовнішньої реклами і вірусного відео в інтернеті до просвітницьких довготривалих заходів у навчальних закладах - антиабортивну кампанію і пропагування сексуальної стриманості, відповідальності.

- Підготувати спеціальних фахових психологів і добитися від держави дозволу направити їх до всіх абортаріїв для консультування та надання психологічної допомоги жінкам.

- Церкви цілком здатні надати матеріальну допомогу для вагітних жінок, які вирішили піти на аборт через складні фінансові обставини.

- Нині в окремих областях та містах діють «Вікна життя», куди матері можуть віддати небажаних дітей. Подальший розвиток цього проекту (із залученням коштів благодійних фондів і державної підтримки) - наявності «вікон» у кожному райцентрі - створить можливість урятувати дитину від убивства. Проблем із подальшим майбутнім дітей не буде. За статистикою альянсу «Україна без сиріт», сьогодні у черзі на всиновлення маленьких здорових дітей віком до трьох років стоїть 1,7 тис. сімей. Отже, для немовля буде швидко знайдена любляча сім’я.
Детальніше про кожен пункт та інші ідеї щодо подолання абортів читайте на сайті УТ

мораль, діти, christianity, аборти, Україна, українці

Previous post Next post
Up