Як краще сприяти розвитку дитини

Aug 25, 2011 18:19


Ми вже зараз з дружиною задумалися над розвитком дитини. Намагаємося з ним спілкуватися (я йому розповідаю як пройшов день, а вчора зачитував чернетку статті для "Українського тижня"), іноді включаємо звуки природи + класичну музику, дитячі мультики ("Утиные истории").

Але ж розуміємо, що свыт не стоъть на мысцы і є  якісь унікальні програми, що сприяють розвиткові дитини. Особливо нас турбує питання мови. За моєю концепцією, хочемо, щоб у дошкільному віці (десь з 3-4 рр.) почав вчити англійську з 2-3 класу - другу іноземну, з 7-8 - третю іноземну. + ще одну в універі.

Почали шукати цікаі курси (вже так на перспективу). І знайшли школу Хєлєн Дорон, де дітей вже вчать з 3-х місяців. Звісно, ми якось скептично поставилися, але почитали відгуки батьків, які вже водять дітей не перший рік і зрозуміли, що треба відправити "до закладок" їхній сайт.

Може ще хтось порадить якісь цікаві курси, програмИ, школи, методики з розвитку дитини?

До речі, вважаю міфом, мовляв не крадіть в дитини дитинство. Фігня, якщо правильно і цікаво налагодити освітній процес, то дитини це буде в радість. А коли вона виросте, то 100 разів скаже "дякую" батькам.

діти

Previous post Next post
Up