Імпотенція "русских" шовіністів в Україні

Dec 12, 2007 14:57

Під час перебування на ВШМЛ http://jesfor.livejournal.com/109707.html у санаторії „Славутич” (Пуща Водиця) водночас з нами (субота-неділя) проходило засідання або з’їзд московітів (рос. шовіністів). Це була купка людей кількістю до 25 чоловік. З молоді було десь 2 людини (решту не побачив). ( Read more... )

русская идея, Россия

Leave a comment

bad_joker December 12 2007, 15:32:47 UTC
ну так - стоять на межі із скінами
Мав тут перепалки з унтпшним контингентом(основні любителі цяцьок з кіна про Штірліца, саме їхніми "зігами" рясніли лєнта.ру та "новий регіон" після Покрови) - ті взагалі напівросійськомовні, мізки і здатність думати відсутня як така. Спостерігав картину жорстокої моральної травми уентпшника, якому пояснили, ЩО УПА ВОЮВАЛО ПРОТИ НІМЦІВ - як кажуть в Одесі "ето било чєго-то особенного" :)
далі йдуть вже з’їхані, але принаймні україноподібні "тризуб" та "патріот україни".Останній постійно бере участь в акціях Свободи.

Хоча все не так погано:
1.Россії не потрібно запровадження нацизму в Україні - його можна видумати і показати по ОРТ
2.Поки пани скіни б’ються на вулицях - ВОНИ БЕЗПЕЧНІ ДЛЯ СУСПІЛЬСТВА. Небезпечними вони стають, коли вбираються у піджачки і починають говорити з трибун. Есери поводили себе як справжні чоловіки: стріляли, підривали вбивали, поки "боягузи-більшовики" ухилялися від "чоловічої справи" і писали листівочки :))))
А потім більшовики взяли владу і пустили есерів під ніж :))))

Скіни обзивають наприклад УНА-УНСО, КУН чи НА"справжніми" і перебувають із ними в натягнутих стосунках, але справжнім варто всеж таи відвертіше відмежуватися від цих, прости Господи, "радикалів", бо вони "реально псують їм імідж"

Reply

jesfor December 12 2007, 15:48:59 UTC
взагалі в українському націонал-патріотичному русі зараз царит повний бардак і безлад. "Бандерівці" займаються виключно лінгво-культурними питаннями та визнанням УПА, при чому хочуть покорешитися зі всіма народами проти Москви. На релігійні переконання - УГКЦ, УПЦ КП, УАПЦ.

Нациподібні "нац-патріоти" схиляються у бік нацифільства з Бандерою, Шухевиче, Ґорстом Весселем, Гітлером в пантеоні. Чудаки розповідають про жидівську змову, "Вайт Пауер" і 14/88. На релігійні переконання - язичники.

Є "Патріот" з дахом ВО "Свобода", який хоче порєднати непоєднане. Шанує Бандеру з Шухевичем та Коновальцем, але називать бандерівський націоналізм "псевдоінтегральним" та шкідливим для нації. Бавляться з язичництвом, але не відмовляються від православного християнства. І шанують Третій Райх.

Тобто жодної адекватної сили в українськом націоналізмі немає. Він поступово деградує та маргіналізується. Остаточно він помре, коли в Україні не залежно від політичних переконань (соціалісти, ліберали, консерватори...) всі визнають ОУН-УПА герями, українську мову - єдиної державної та українізуватимуть Україну, Голодомор - геноцидом. Бо це виб"є підґрунтя із-під ніг націоналістів.

Reply

bad_joker December 12 2007, 15:56:28 UTC
Тоді маю гарний тост: "За скорішу та історично обгрунтовану смерть націоналізму" :)))))

Reply

jesfor December 12 2007, 16:07:21 UTC
до речі, цей шлях (смерть націоналізму) пройшли майже всі розвинуті країни Заходу. тобто у свій час він об"єднав населення навколо спільної ідеї, мети - незалежність, протистояння зовнішньому ворогу, долання руїни-розбудова розвинутої держави. Але потім з чаом гасла націоналістів стали неактуальними для суспільства, їм на зміну прийшли соціал-демократи, зараз ліберали (або ліберальні соціал-демократи) які ставлять людину понад держави ,нації, батьківщини, країни.

Так що ми скоро теж матимемо повний захист прав сесуальних меншин, в нас буде заборонено використування слова "негр", замість "афроукраїнець", а наші діти вважатимуть себе громадянами світа українського походження, поки Апокаліпсіс все це не знище під коріння.

Reply

bad_joker December 12 2007, 16:13:00 UTC
Та дай Бог!
Вже так давно хочеться пожити в "нудній" країні :)

Reply

jesfor December 12 2007, 21:27:37 UTC
ви хочете такого життя як в СКандінавії?

Reply

bad_joker December 12 2007, 21:33:17 UTC
А чим погано жити у скандинавії?

Reply

jesfor December 12 2007, 22:04:56 UTC
:))) я не кажу що погано, просто навожу прилад про спокійне та гарне життя.

Правільно кажуть "щасливий той народ у якого скучна історія".

Reply

)))свята простота jabogdan December 12 2007, 18:28:00 UTC
"націоналісти" які цим займаються є банальними провокаторами.
Їхнє єдине призначення є публічні перформенси перед телекамерами, і максимальна дискредитація українських націоналістів.
Згадайте факельні нічні марші поч 90х УНСО Корчинського і трансляція цієї хроніки під час усіх подальших українськихвиборів.
На кого і для кого працює ця агітація, і чим ввесь цей час займався Корчинський?
А таких псевдонаціональних проектів у нас є добрий десяток,активізуються вони тільки перед виборами і перед телекамерами.
Якби їх не знімали, і не використовували- то їх би і не стало.
Стара чекістська технологія,проти УПА те саме робили,тільки тоді за це могли вбити,а тепер тільки заплатити.

Reply


Leave a comment

Up