Імпотенція "русских" шовіністів в Україні

Dec 12, 2007 14:57

Під час перебування на ВШМЛ http://jesfor.livejournal.com/109707.html у санаторії „Славутич” (Пуща Водиця) водночас з нами (субота-неділя) проходило засідання або з’їзд московітів (рос. шовіністів). Це була купка людей кількістю до 25 чоловік. З молоді було десь 2 людини (решту не побачив). Представляли вони Одесу, Львів, Донецьк та інші міста. Були як просто керівники російських організацій, так і представники російського козацтва.

Ці клоуни зібралися (як потім я дізнався через розмови з нашими учнями) для вирішення долі України - захопити владу і встановити „правильний руський порядок” або відокремитися південно-східним регіонам та приєднатися до Росії-матінки. Було дуже ржачно спостерігати як вони під час їжі міркували про російську імперію. Цікаво як ці динозаври (бо середній вік приблизно років 45-50) у кількості 20-30 чоловік намагаються встановити свою владу?

Сьогодні заліз на сайт Руського блоку http://www.ruscrimea.ru/. І був приємно здивований, крім гасел, декларацій, петицій, вимог, протестів та звернень ніякої іншої інформації немає (про проети, акції, вишколи, семінари, табори, виставки тощо). Тобто вся діяльність імперців полягає в тому, щоб зібратися обговорити як все погано в Імперії та написати ноту протесту або скаргу про діяльність українських фашистів.

Після цього я із задоволенням заспокоївся - все в Україні буде гаразд і не зможе перешкодити української державності російський імперський шовінізм.

русская идея, Россия

Previous post Next post
Up