Пауза

Jun 21, 2013 18:56

Для мене львівське життя починається з вулиці Сербської. Якось так виходить, що нею я їду до Площі Ринок. Потім маршрути можуть бути різноманітні, але люблю Сербську. В цілому люблю Львів. Інколи буває так, що кілька місяців не виходить випити улюбленої кави у Світі кави, не виходить пройтися старими вулицями центру і коли настає очікуваний момент, то щоразу, як вперше.
Вчора все почалося дальше, на відкритті виставки знайомої художниці в Грушевскому. В натхненні від побачених картин зовсім не хотілося додому, то пішли прогулятися. І знову вийшов старий маршрут. Минулого тижня у Львові був чудовий джаз, а вчора відбувалися приготування до свята музики: http://fetedelamusique.lviv.ua/.
Прекрасна фортепіанна музика коло каплиці Боїмів. Так просто на вулиці. Грав якийсь хлопець. Грав чудово! Подумалося знову і знову...як добре жити у Львові, як я люблю жити у Львові, я не хочу жити ніде, окрім Львова!)
---
Щоб два рази не вставати, як то кажеться). Так от, чому якось так є, що чекати на страви у ресторанах треба так довго? Чому "стандартний салат" треба чекати від 15-ти хв. і більше, а про якісь великі страви я вже і не говорю?.. Вчора салати були на 30 хв., а гарячі страви за 1 годину 10 хв. При цьому людей в закладі було, окрім нас, зовсім не багато. Не буду називати заклад, бо він не є унікальним у цьому. Бо так є всюди! Звернули увагу. Офіціант почав розповідати про те, як вони все готують " з нуля, на що мені хотілося сказати.... а може так от зі самого нуля не треба? Ну тобто є методика підготовки пів-фабрикатів....ітд ітд ітд....
Невже всюди в Європі мене годують не якісними продуктами, якщо вони готують мені страву до 15 хв.?
Смішно).
---
Але настрою мені це все не зіпсувало. У Львові сьогодні музика, а ще гранд прікс леополіс, а ще Зелені свята!
Нудьгувати не буде часу - це вже точно!
Всім привіт! Гарних вихідних! 

гарне, цікаво, Львів

Previous post Next post
Up