Паркінг

Jun 17, 2013 17:38

Не претендую на те, щоб все на світі знати та розуміти, проте...
Проблема у наступному. Львів старе місто, вулиці вузенькі, тротуари також. Проблема паркування у центрі міста просто неймовірна.
Для того, щоб не було додаткових питань: я і пішохід і водій. Тому...момент, що з центральної частини міста треба відвести потік машин і зупинити не санкціоновані паркінги "де хочу" - це дуже добре. Проте на  нині це вже призвело до того, що паркувати не має взагалі де! Вчора спостерігала за новим паркінгом коло Короля Данила. На 22.00 шлагбаум був відкритим і було місце, де встати. Талону мене ця машина не давала (ну щоб зафіксувати, коли я туди в`їхала). Питання у наступному: заїхала б я вчора без талону і вирішила б виїхали сьогодні година 14.00. А як би в мене це вийшло?
Повертаюся до початку. Для того щоб вивести паркування машин з центру треба придумати якусь альтернативу у ближньому центрі, або зробити платні стоянки в центральній частині реально дорогими, щоб кому не треба було дуже сильно, то щоб той пішечки перейшовся. Як у цілому світі! І щоб за паркінг платити і всі чиновники і всі депутати і всі, всі, всі.
І щоб штраф за це був високий і щоб гроші йшли туди куди треба
Чому будь-яка ініціатива добра від початку на кінець завжди є такою, що ще більше все ускладнює? І як і завжди страждають прості люди.

Львів

Previous post Next post
Up