Шкільні оповіді за сніданком.

Sep 18, 2012 09:14

Ввечері Софія втомлена і тому ми скоро робимо уроки після різноманітних секцій ітд і мало спілкуємося про поточне. А от на ранок за сніданком в нас світські бесіди).
Ясно, що цікаво, як кого пересадили і на скільки це співпадає з побажаннями дітей. Взагалі класна керівничка робить дуже правильно, як на мене, бо раз на пів року їх всіх пересаджує, щоб не створювати "клановості". А я в школі практично 10-ть років просиділа на одному місці. Це було класно). Розмови в принципі про все що хочеш. Такі от дитячі і наївні, як от нині історія.
Вчора в однокласниці заболіла голова і її "група паддєржкі" повела у медпункт. Міряють температуру, а там... 37.8 . Дівчинка каже, що  ні, піду на урок, бо я вчила і я хочу! А вони їй у відповідь: "ти що??? Нам би комусь таку температуру... щоб додому піти... а ти тут... ще і не задоволена...."))).... 
Ну чому в мене таке враження, що все повторюється до найменших дрібниць?)
Пам"ятаю, як хтось сказав, що треба з"їсти пачку сухого киселю,тоді буде температура. То перед контрольними в  магазинчику біля школи кисіль просто ставав дефіциом).

шкільне, виховання, Софія

Previous post Next post
Up