Sep 15, 2012 23:24
Якщо б ви могли відкрити власний заклад харчування, то якою би була його концепція? Якій кухні б надали перевагу?
Навіяно сьогоднішньою розмовою в одному товаристві.
Яких закладів харчування бракує в Україні?
Мої відповіді.
1) Щось де було б добре і родинам з дітьми так само
2) Нічого вичурного , такій от європейській. Але щоб була піца. Обов'язково дитяче меню!!! А ще вегетаріанське.
3) Ресторанів з простим меню з доступними цінами, куди можна запросто піти в джинсах, з дітьми, проте щоб це була не просто піцерія. А ще таких, де власник сам цілими днями слідкує за всім, при потребі сам все робить. Більше того... робить це краще ніж всі інші. Не сидить на центральному столику в закладі, а його машина не припаркована на найкращому місці перед входом.
Якось так).
їжа,
діти