Львів на тарілці.

Apr 23, 2012 10:18

Якось так сталося, що хмарки над Львовом останні кілька днів трохи порозганялися. Ці обставини вигнали людей на вулицю))).  І це було чудово! На понеділковий  ранок стіна у ФБ рясніє фантастичними знимками кого тільки хочеш і де тільки хочеш. Так от: кулінарний фетиваль у Львові, велопробіг КЛК, гаївки в Шевченківському Гаю. Від мене додано кілька з акції Екофан у  Підгорецького замку, в який я таки потрапила. Але то було в суботу. А я ще не написала про п"ятницю.  
Отже у Львові 20-22 квітня відбувався фестиваль Львів на тарілці. Сама я була присутня на Гала Вечері, де було орієнтовно 300 людей. Хто хоче подивитися більше знимок, то вони тут. Несподівано потрапила на обкладинку От-от))). 
Переживала, що буде холодно. Дрес-код казав, що треба одягати "формал дрес". Не так в мене того добра і багато, але і його треба кудись інколи вигулювати). Незважаючи на вказаний дрес-код більшість ним знехтувало. Що було трохи образливо. Бо...я перемогла саму себе і не прийшла в дещо парадовіших джінсах та дещо парадовішому светерику, а таки... в суконочці).  А багато не були такими обов"язковими.  Якщо без жартів, то дрес-код, як на мене, для того існує, щоб його дотримуватися. Але це не зупсувало вечора).
Було досить прохолодно, але не смертельно. 
Ну а страви направду потішили. Як і їх презентація. Не любитель марок алкоголю, які були представлені, проте і це не було проблемою,  бо і так була за кермом. Фіналом цього всього стала кава від "Світу Кави", а також їх сирник, через який навіть варто приїхати  до Львова (як на мене))). 
Якщо такий фестиваль буде і надалі проводитися, то рекомендую всім на нього потрапити. Окрім гала-вечері ще був конкурс баріста, а також презентації різних закладів харчування. Організатори молодці!!! Це однозначно! 
А сьогодні у Львові знову дощ... Може випадається за кілька днів, щоб знову подарувати гарні враження від себе як і львів"янам так і гостям міста.
Всім гарного початку тижня і доброго настрою!

їжа, цікаво, Львів

Previous post Next post
Up