Зоопарк "Лімпопо"

Sep 12, 2011 13:44


Коли я була дитиною, то не любила ні зоопарків, ні цирків.  Бо ті всі звірятка бідні маленькі... - мені їх було просто шкода. А великих звірів я боялася. Бували випадки, коли якийсь лев чи тигр виривався з арени про це писали газети) і... мені було просто страшно. 
Потім напевно був період, коли я довгий час не була ні там ні там. А далі я потрапила у кілька великих чудових зоопарків, де побачила, як гарно живуть звірі, як певні види тільки так ще і можуть продовжити своє існування... Не можу сказати, що в мене і надалі залишається однозначне ставлення до зоопарків, але дітей я туди воджу (якщо так виходить). Розповідаю їм про тварин, про те, що вони живуть поруч з нами, що нам всім має вистачати місця на Землі ітд. В цирк не ходжу. Коли Софія була в садочку, то там постійно організовувалися туди походи, то вона ходила з групою. 
Ці всі новини про Київський зоопарк... - це щось дуже - дуже сумне. Напевно є багато причин до такого перебігу подій... коментувати не буду, бо не знаю всього з середини. Але повторююся, що це дуже сумно.

Почала все до того, що вчора несподівано Івасика забрали в зоопарк "Лімпопо".До вчора я навіть не знала, що виявляється не так далеко від Львова є таке місце. Дитина повернулася задоволеною. А дорослі - супроводжуючі сказали, що все там дуже гарно і що звірятка утримуються в гарних умовах і все таке. Дитина правда мені зауважила, що на жаль там не було динозаврів...).

цікаво, природа, дитинство

Previous post Next post
Up