Въпроси към един терорист

Sep 11, 2010 14:01


Въпроси към един терорист13:11
Въпроси към един терорист;



Павлин Димитров от с. Гложене, тетевенско. Офицер от Държавна сигурност и терорист. В момента е зам. министър на МВР.

Тъй като днес е 11 септември и ще се говори за тероризъм, то аз си позволявам да си поговоря с един такъв терорист, макар и задочно. Павлин Димитров, зам. министър на вътрешните работи. Бях го позабравил, ама нали знаете, че шило в торба не стои. Някои решиха да ме плашат. Ще уплашат, ама баба ми, която е в гробището. Да ходят нея да я плашат, не мен. Дърпнаха дявола за опашката и да видим сега какво ще се случи.

Павлине, доста време чакам отговор на редица въпроси. Отговорите така или иначе ще бъдат получени. Независимо дали дотогава ние с теб ще бъдем живи. Но вярвам, че е по-добре да си ги изясним приживе. Та ми се ще пак да те попитам.



Престъпните типове, организирали и осъществявали деяния като това на снимката, днес ще ви говорят за борба срещу тероризма. Не им вярвайте, самите те са терористи!

- Кой нареди блокирането на следствието за опожаряването на моя дом? Защото според тогавашния началник на РПУ - Ботевград, това си бил ти. И ако кажеш, че оня лъже, то защо не е наказан за лъжата си? Лично аз останах с впечатление, че говори смело, тъй като знае много повече, отколкото говори.

. Кой организира клеветническата кампания срещу мен след атентата? По мои сведения, в нея са взели активно участие офицери от ДС, сега ДанС.

- Вярно ли е, че съществува специално разпореждане да бъдат отстранявани всякакви улики за връзки на лицето Силвия Емилова Мирчева с атентата? И ако съществува такова разпореждане, то кой го е издал и с какъв мотив?

- Вярно ли е, че съществува пряка връзка между атентата и моите разкрития, засягащи конкретни активисти на турската терористична организация "Сивите Вълци", опериращи на територията на България? Напомням, че разкритията ми засягаха най-вече наркотрафика, извършван от "вълците", както и топлите им връзки с българските специални служби.

Имам още въпроси, Павлине. Те са записани, пратени са на съхранение и ще излязат. Независимо дали с мен ще се случи нещо или няма да се случи. Знаеш, че нито заплахи ме стряскат, нито конкретни репресивни действия. Аз пък знам, че ти, също както и твоите скапани мекерета само плашите гаргите. Обаче те предупреждавам да внимаваш с гаргите, Павлине. те налитат на мърша. Ако досега не ти беше известно, вече ти е.

***

Честно казано, не очаквам Пингвина да ми отговори. Защо тогава задавам въпросите? Задавам ги заради вас, които четете. На първо място да осъзнаете в каква, с извинение държава живеем. Щом на един зам. министър биват задавани такива сериозни въпроси, а той мълчи като името на бившия руски президент. И на второ място да разберете, че те не са толкова страшни, колкото се представят. Нещо повече, те се свиват уплашено, когато видят, че някой не го е страх от тях.  Опитайте и ще се убедите, че съм прав. Опитайте, заслужава си.

http://eltimir.ucoz.ru/news/vprosi_km_edin_terorist/2010-09-11-1340

ДС, бандити, демонокрация, България, атентати, убийци, МВР, изроди, тероризъм

Previous post Next post
Up