Проблема вибору

Mar 25, 2010 02:09

Пропоную вибори перетворити на суто український вид спорту. А шо, у нас всюди вибори. І шо цікаво, без вибору.
От ми двічі обирали пісню, яка представить Україну на Євробаченні. Обрали? Ні, не обрали. Її все одно обрали за нас. Почути б ще той шедевр.
А ще зараз йде Чемпіонат світу з фігурного катання. Сьогодні золото виборювали спортивні пари. І знаєте, що обговорюють найбільше в цьому контексті? Ні, не те, хто яке місце посяде чи вже посів. До речі, срібло здобула українка Альона Савченко, але для Німеччини. Обговорюють всю майбутню долю української парниці Тані Волосожар. Таня одна з найсильніших парниць світу, якщо не найсильніша. А от партнера вже нема. І от її активно сватають до Росії. І, схоже, Україна цілком віддасть. У нас ж Герман буде до останнього боротися за співачку Альошу, яка виграла відбір з нелегітимною піснею і в України були всі шанси залишитися без Євробачення ще й на 5 наступних років. А нащо країні одна з найкращих фігуристок-парниць світу? Про що говорити, коли президент нашої федерації фігурного катання Людмила Супрун. Хтось хоч про якісь її досягнення хоч десь чув? Чому віце-президент федерації олімпійський чемпіон Віктор Петренко нічого зробити не може? Але країні пофіг. Кому там те фігурне катання потрібно? Ми тут 100 відборів на Євробачення організуємо без проблем на 100 каналах, бо країні потрібен чесний вибір. А от навіщо показувати країні той Чемпіонат світу з фігурного катання? А на моїй пам'яті хоч як би погано Перший національний не показував ті чемпіонати, але таки показував.

І от в цій ситуації мені найбільше шкода Таню. Їй 23 роки. Ще кататися і кататися. Але зараз треба робити такий складний вибір. Рідній країні ти нафіг непотрібний, значить треба обирати для себе іншу "батьківщину". І не помилитися.
Прикро це все. Вкрай прикро...

неПолітика, фігурне катання, спорт

Previous post Next post
Up