У світі є 2 речі, заради яких я відмовлюся навіть від шоколаду.
До недавнього часу не була прихільником у їжі ні до хліба, ні до сиру. Хто мені там що не казав і не показував с чим треба і як це все їсти, мене не переконували. Бутерброди та все таке - теж не моє. Вино с сиром- взагалі незрозуміло.
Так ось спробувала я хліб мюнхенської хлібопекарні Hofpfisterei. Добре що їхні філії є і у Баден-Вюртемберзі.
Так, у нас тут, у Німеччини велика проблема з якісним хлібом. Така ж проблема і з сиром. Сира, як і хліба тут звичайно багато, але воно все не смачне. Багато сортів - але на смак все однакове.
Епуас- тут не потрібно щось додавати. Магічне слово - епуас.
Взяти шматочок хліба від пфістераі, намазати на ньго епуас - і робіть що хочете, хоч у дзвони дзвоніть -я насолодшуюсь.
Ось
тут є справжній епуас.