.про апазіцию від папєрєдніків

Jul 05, 2012 21:57

Попередження про подальший вміст: даний пост пересичений нецензурною лексикою та порнографічними зображеннями. Людям віком до 21 року та таким, психіка яких визнана вкрай нестійкою, не рекомендується перегляд вмісту. Мазохістам, які все ж таки вирішили заглянути, не рекомендується виражати свій протест проти вмісту через загрозу отримати в свій бік хвилю вербальних образів порнографічного характеру та нецензурної лексики.














підараси. не в значенні гомосєки. підараси самі що не є, блядь, справжні. ЯК, КУРВА, МОЖНА ТРИМАТИ НА НЕЙМОВІРНІЙ, БЛЯДЬ, СПЕЦІ КІЛЬКА СОТЕНЬ ЛЮДЕЙ НЕ ЗНАЮЧИ, СЦУКО, ЩО З НИМИ РОБИТИ?? не можна? хуй! апазіция ад папєрєдніків сказала, що можна й довела це! Блядь, підняти людей на захист мовного законопроекту й трмати їх під палючим сонцем три доби? тримати, бо не придумали, що з ними робити! та пішли вони нахуй!
два дні людям обіцяли переміщення цієї тривпиздуїбучої акції під верховнусукайобанузраду і що? в дев'ятій сорок ми будемо вирушати під парламент! хуй! о другій, дочекавшись людей з-під АП, ми будемо вирушати, блядь, до ВР! ХУЙ!!!
Чого? а хуй його знає! бо не було каманди "зверху", а скоріше всього, - вони, сука дибіли і підараси не кращі від їбучих "пакращувачєй", блядь. як можна робити таку хуйню й вірити, що наступного разу люди прийдуть вас підтримати! як можна робити таку хуйню й очікувати, що преса прийде висвітлити вашу їбануту акцію? я, блядь, добу не вилазив з-під Українського дому! і чого? бо якийсь підарас із апазіциї від папєрєдніків сказав, що, вєрняк, будуть провокації й беркут спробує штурмувати! інфа, лядь, 100 процент! та нахуй ви кому потрібні? нахуй вас штурмувати? ви самі себе з гівном, блядь, змішаєте і ззісте!

насущне, політика, папєрєднікі

Previous post Next post
Up