ПАРФЬОН СТУКАЄ ДВІЧІ, або триПець: ПРИВАТБАНК, ПАРФЬОН І ПЛАТЕЖІ.

Dec 21, 2012 11:45

Геніальний персонаж Парфьон по допомогу ніколи не приходить один раз. Тому допомога Парфьону не буває першою і останньою, чи безкарною: того, хто йому один раз допоміг, він все одно вислідить і принесе в подарунок картинку, але попросить ще...
Перевага тих, до кого ми звертаємось по "дольову участь" в допомозі йому - у тім, що електронні сліди Парфьон відслідковувати не вміє і вже не навчиться, тому за ними до вас не прийде, принаймні в цьому житті, за яке ми й боремось, і робимо шось можливе, шоб воно було довгим, бо в наступному він вже буде генієм електроніки, і тоді не сховається ніхто...

Ця віктимна властивість Парфьона повертатись щоразу з свіженькою бідою поширилась і на наш збір коштів для нього:
-Спочатку виявилось, що оголошена нами універсальна мультивалютна картка чомусь може прийняти гривні лише з рахунків у Приватбанку.
-Тоді ми відкрили нову окрему картку під цю справу, максимально проміскуітетну, яка приймає від усіх без "нічтожей сумятіци". І отримали від Приватбанку повну роздруківку її реквізитів, які й перенесли в оголошення.
-Але невдовзі понадходили меседжі, що кошти не можуть потрапити на картку. Після звірки рахунків виявилось, що у банківській виписці, з якої ми черпали дані, одна цифра номеру картки відрізняється від тої, що на пластику - 0 замість 2, цифра-гермафродит, двійконуль - тесаний нуль, під виглядом якого переховувалась двійка, обнулював перші платежі.

-В банку нам пояснили, що помилка сталась тому, що це виписка ручної роботи. Бо цей банк, виявляється, не може зробити виписку автоматичним копіюванням, людський фактор оператора потребує нелюдських зусиль і терпінь клієнта.
І це Банк Приват, названий так за намагання заходити глибоко в приватні зони клієнтів, унеможливлюючи будь-які операції без задіяння їхніх паспортів, мобіл і дівочих прізвищ їхніх матерів, тобто кожна операція у виконанні Приватбанку виносить частку їхнього привату, цей вічнозелений, як білірубін, банк, що видає грошові знаки пафосно, як нагрудні відзнаки, а потім погрожує у вечірніх смсах вийти з вами в повний приват і прийти всім судом перевіряти ваш матеріальний стан, якшо ви протермінували своїй кредитці якихось 50 грн, тобто весь приват звести на інтим, бо поганий той Приват, що не мріє стати Інтимом.

-Оголошення ми відразу виправили, але найшустріші гривні вже туди встигли піти. Банк каже, що ці суми застрягли в якомусь лімбі між рахунками, і дає непевні шанси, що для цих грошей кінець світу не настав, і що вони виживуть і після 2-денного карантину повернуться на рахунки платників.
-Отже звертаюсь з проханням до тих, хто платив за першими оголошеннями перевірити в понеділок рахунки і в разі повернення послати грошики зворотньо на уточнений номер картки:

4405885828067402 ПриватБанк
рахунок № 29244825509100 МФО: 305299 ОКПО: 14360570
Ковтун Олександр В'ячеславович

картка приймає інтернетплатежі та перекази через термінал

-Дякую.


Парфьон, Рекомендаційний лист

Previous post Next post
Up