Бетонные дома Эдисона

Sep 18, 2020 12:30

В XIX веке американцы были так вдохновлены идеей прогресса, что изобретали вещи, не имея никакого понятия о том, найдут ли эти предметы какое-то применение в жизни. Абсолютной квинтэссенцией этого явления был Томас Эдисон. Он просто изобретал, без явной надобности или цели. Вообще Эдисон был очень успешен: к 1920 году, согласно подсчетам, те ( Read more... )

Интересное

Leave a comment

lg_hater September 18 2020, 18:31:00 UTC
Так як кажу, той, перший теж був на рівні. Навіть ніжки - хоча, здавалося б, "какаяразніца" - були ідеальної пирамідальної форми. Усі три однаковісінькі. А робоча поверхня чи то полірована, чи то склом сформована - досконало рівна. Сліди від дощатої опалубки помітні лише на подобі фундаменту - без нього швидко в землю би вліз - та на нижній, прихованій поверхні стільниці. І ніжки з нею - одне ціле. Ну, може й не моноліт, але враження таке, що відлиті разом. Навіть не уявляю, як це зробили з совковими технологіями, а надто з тодішнього лайноцементу.

Щось на оце схоже (до речі, це теж з бетону), тільки ніжки, як у лавки, завширшки в ширину стільниці, дві по краях, одна посередині, ну й в середній дві залізні труби залито, для сітки:


Reply


Leave a comment

Up