Leave a comment

ban_derivets November 17 2019, 15:21:06 UTC
Для них КНР, что-то вроде паРаши. Понимают, что с севера добро не придет.

Reply

lg_hater November 17 2019, 17:47:33 UTC
Набагато гірше. Кацапня хоча б від гулагу відмовилася. Й на смертну кару в них офіційно мораторій. Звісно, концтабори, безсудні вбивства, тортури тощо, ніде не ділися, але принаймні в них це лотерея, а не щось неминуче. Знов таки, робочих рук кацапам не вистачає. То ж, якщо новориги таки здадуть Україну ворогу, принаймні пристосуванці та конформісти з наших виживуть. Українців не стане, але малороси залишаться. Якщо ж не вистоїть Гонґ Конґ, тамтешнім усім гаплик. Когось вб'ють за непокору, інших привселюдно стратять, а решту закатують в концтаборах. Люди, що виросли на волі, рабовласникам непотрібні. Забагато бо з ними клопоту, легше одразу знищити То ж гонґконґці знають, що відсидітися, здатися, покоритися, аби вижити, ні в кого з них не вийде. Воля, або смерть, в буквальному сенсі.

Reply

ban_derivets November 17 2019, 20:43:37 UTC
Те, що в раші офіційно немає смертної кари - це лялька для ненависного заходу. Кого треба - тих прибирають. А Гонконгу, дійсно, може приснитись пизда. Поглянемо, як воно буде далі. Крім медійного ґвалту нічого не очікую, з точки зору підтримки. Тайвань на черзі. Китайці хочуть нагнути їбуків усім. Теж імперія. Не гірше (насправді, гірше) кацапів. Попереду нові, непрості часи. Ця блядська історія ще не раз виїбе тупориле людство.

Reply

lg_hater November 18 2019, 01:07:49 UTC
Я ж так і кажу: офіційно мораторій, а направду вбивають, якщо є потреба. Але головне, що в кацапів, на відміну від великоханьців, терор не масовий, а індивідуальний. То ж у пересічного раба набагато менше шансів потрапити під каток ( ... )

Reply

ban_derivets November 18 2019, 06:10:45 UTC
Час не стоїть на місці. Останні дії піднебесної підказують, що парадигма потроху змінюється. Нарощують запаси зброї, насипають острови під військові бази. Поки-що діють обережно, перевіряють вікна овертона. Останній економічний срач зі Сполученими Штатами, на мою думку, це спроби сили. Я не претендую на те, щоб мене сприймали як аналітика. Такі мої відчуття.
Щодо кацапів, ця мавпа може викинути коня. Треба бути напоготові. Не бачу, щоб за нас хтось підписався. На додаток, ще й монозелень веде нас до пиздеця.

Reply

lg_hater November 19 2019, 21:34:15 UTC
Так, китайози готуються до заволодіння світом. Але це не зміна парадигми, це знов таки традиція планувати свої дії не на роки,та на сторіччя наперед. Нарощують міць і чекають слушного момента. А срачі зі Штатами це не випробування, це направду спроба пригальмувати цей процес з боку Трампа. Він, звісно, ще той мудак, але не ідіот. То ж бачить, до чого все йде, й не хоче, аби найнебезпечніший з потенційних ворогів і надалі зміцнював свої сили за рахунок першого світу, й насамперед США. На жаль, цілком перекрити людожерам доступ до сучасних технологій, та придушити їхню економіку, аби протидіяти експансії, не в змозі навіть він. Надто вже сильно розвинені країни залежать від китайського виробництва. То ж прогноз, на жаль, невтішний. Якщо не знайдеться кийсь геній, що вигадає простий спосіб, або ж загітує весь світ узятись за існуючі складні, переконавши його в реальності небезпеки, як-от із глобальним потеплінням - майбутнє планети скидатиметься на один зі світів Філіпа Діка. Й навіть маскова марсиянська колонія навряд чи врятує людство ( ... )

Reply

ban_derivets November 19 2019, 22:06:12 UTC
Занадто швидко все почало бігти. Не встигаю. Я не бачу перспективи для "першого світу". Людство почне вимирати, якщо зараз не візьметься за останки розуму прямо зараз. Воно і так не готове до викликів. Побачимо. Біле і чорне будуть постійно мінятись місцями. Кацапи - це локальний бруд, але радіоактивний. Наша роль, навіть не можу її визначити. Якщо би, наприклад, не 73%, то про щось можна було би говорити. Так, пригальмували, звернули на себе увагу, але не змінили хід історії.

Reply

(The comment has been removed)

lg_hater November 18 2019, 01:29:29 UTC
Ні, не бачив. Я в окупації, то ж з часу, коли Київстар закрив доступ до своїх IPTV серверів, телевізор не дивлюся. Хіба що додаток "прямого" на андроїд-планшеті крутиться. На тому екранчику багато не роздивишся, то переважно слухаю. Й там конект рветься постійно, бо весь трафік йде через дупу, тобто парашателеком.

А то де було? В Гонґ Конзі? Хоча виглядає більш схожим на кацапню. В них таке "норма жізні". Й тут вже неодноразово було: йобне обдовбаний іхтвмнєт цивільного, летячи на червоне, та його ж потім витягає з машини й пиздить. Добре, якщо не до смерті, чи ж одразу з автомата.

Але щось не второпаю, до чого ви це згадали. Аби довести, що кацапи гірші за китайців? Так я й не стверджував зворотнього. Лише звернув увагу, що в перших терор індивідуальний, а в других масовий та офіційно впроваджений державою. Тому в пересічної людини шанси не попасти під роздачу в одному випадку є, а в іншому жодних.

Reply


Leave a comment

Up