А, це бандерівська саляда

Sep 08, 2018 17:09

Картопля - 5-6 шт.
Огірки - 3-4 шт свіжих та 1 солений
Гриби мариновані - 200-250 г (цього року не назбирав грузді тому брав в магазині)
Цибуля ріпчаста червона - 1 шт та біла 1 штука
Олія соняшникова нерафінована - 4-6 ст.л, можна олію льону
Перець чорний мелений - 1/4 ч.л.
Зелень (петрушка, кріп) - невеличка купка.

Як приготувати саляду:

Нарізати невеликими кубиками картоплю, зварену "в мундирі", гриби та зелень, огірки і цибулю.
Посипати перцем і заправити олією. Можна додати зовсім трохи часнику.

Дуже смачно до печінки чи м'яса, але й до рагу теж смакує.

еда

Previous post Next post
Up