Курортний апокаліпсис

Jan 22, 2010 00:20



Хочете поїхати в Прип"ять, але вам влом платити 300-500 грн за попсову екскурсію? Киньте того ровера, нашо Прип"ять, якщо є  Коблево.



В "не сезон" туристична частина Коблево виглядає як місто привид. Розруха звичайно поменше ніж зараз в "зоні відчуження", но на Прип"ять за 2-3 роки після аварії потягне.

Іржава арматура на пляжі, потовчені вивіски, будинки з заколоченими вікнами і облупленою штукатуркою, зарослі травою стежки, і звичайно ж купи минулорічного сміття яке вітер носить по вулиці.





Більшість туристів відпочивають по принципу: "я тут останній раз, тому можна все ламати". Відповідно за сезон такої експлуатації вся інфраструктура приходить в гнітючий вигляд. Коли є люди, цього не помічаєш, зато коли пусто всі дефекти стають особливо помітними. Перед початком сезону роблять косметичний ремонт, і знову по кругу.



Спостерігати такий постапокаліпсис найкраще на початку травня, коли вже досить тепло, але відпочиваючих нема. При бажанні можна вписатися в готель (біля 50 грн), а моржі можуть навіть покупатися в морі.

подорожі, canon s5

Previous post Next post
Up