про бабіїв пост

Jan 21, 2012 17:31

Чоловіки-бабії - добре це чи погано? Я думала над цим питанням і прийшла до висновку, що все залежить від того, з якою метою бабій злягається із жінками. Я знала трьох бабіїв за своє життя. Їхні мотивації були зовсім різними, і післясмак від стосунків із ними теж відрізнявся - від гіркої жовчі і до солодкого меду.
   Те, що їх об'єднувало - вони круті в ліжку. Секс із ними був казковий. Досвід дозволяє їм бездоганно "читати" жінку. Він же дозволяє не трястися, не боятися експерементувати. Вони перепробували майже все, знають купу "магічних" штучок, розуміють фізіологію і психологію жінки. Вони "грають" на жінці. Ми ж, баби, хоч і складні тварюки, але загалом з нами працює кілька загальних правил. Нас взагалі можна штабелями складати, якщо знати кілька тонкощів. Бабії ці тонкощі знають.
     Тепер про мотивацію.
    Один спершу гнався за кількістю, а потім перетворив це діло в успішний бізнес. Знання жіночих "таємниць" допомогло йому стати тонким маніпулятором. Після стосунків із таким виходиш, наче із бочки з гівном. І, що цікаво, поки у тій бочці був, то й не помічав, що гівно уже давно залило тобі і очі, і вуха. Ти ж бо думала, що то амброзія! А воно - лайно.
    Другий вирішив довести сам собі, що він достатньо крутий, аби мати і ту, красунечку, і цю, цицькатеньку, і аж он оту, яка така недоступна з виду, а стогне ж як усі! Відчуття від стосунків із таким, як співала Каша, спершу "чи я достойна такої краси, чи виглядаю достатньо круто?", а потім "Мені одне тепер неясно: Якщо вже ти настільки класний, Чому роками і донині стирчиш самотньо на вітрині?"
     Третьому по кайфу робити приємно іншим, від чого інші захоплюються і восхваляють його. Приємно бачити, що у його владі зірвати жінці голову від задоволення. Знайти щось особливе. Стати для неї особливим. Після стосунків із таким думаєш: "Ах-ах-ах, у мені щось є, я така кльова!"
     Тобто наче одне й те саме - чувак регулярно перетрахує купу баб. А відчуття різні. Отже, любі чоловіки, перетрахувати можна і треба позитивно!
     Мені б хотілося про це поговорити. Чи стикалися ви з бабіями? Якими були ваші відчуття? Позитивні/негативні? А ви, чоловіки? Чи є серед вас такі? Чим ви керуєтеся?

> (Няточко, цей пост спеціально написаний в контексті нашої розмови про булочку із родзинками. ось видлубала тобі трохи ще!)

женскоє, сєкас, мужики

Previous post Next post
Up