GREEN

Mar 30, 2014 11:17

Вже місяць як моє життя пов'язане з новим вегетеріанським арт-кафе Green. Я надіслала резюме і по-справжньому захотіла працювати там, коли проходила співбесіду. Ті, хто вклав свій часу у це кафе - чудові люди.




Перше на що звертаєш увагу - це дизайн. Він прекрасно продуманий. Знаходитися в приміщенні, де завжди є квіти та багато вазонів, приємно. З цього місця так і хочеться черпати ідеї. Скільки ж всього я вже запланувала купити додому такого, що є у Green. Стільки улюбленої IKEA мене оточує :)



Я їхала на співбесіду через вакансію офіціанта, а натрапила на вакансію бариста. Мені пощастило в цьому плані. У моєму розпорядженні багато місця - моя територія, за якою я доглядаю :) Ніколи не думала, що мені буде так подобатися робити коктейлі та фреші.
На роботу я приїжджаю за годину до відкриття - щоб встигнути все підготувати. Часто я вже біля Green і о 9.30. Це перша робота, на яку я добровільно йду завчасно. І мені це подобається. Навіть так.

Наші гості - надзвичайно хороші. Був випадок, коли чоловік попросив порахувати йому каву, яку ми забули вписати в чек, та ще й залишив чайові. Нам дарують Raffaello та цукерки зі смайликами. А багато хто з гостей каже до тебе не "Добрий день!", а "Привіт. Як твої справи?". Мені подобається, коли гості знають моє ім'я при тому, що бейджів ми не носимо.



Коли ти працюєш у Green, ти завжди знайдеш людей, які вміють малювати, фотографувати чи придумувати цікаві ідеї. Місяць у цьому кафе дав мені вже стільки нового досвіду. А ще - нових друзів. У нас всі всіх підтримують та люблять обіймати п.Дару. У нас можна в години роботи сісти за столик з моєю улюбленою людиною в Green - Катею та говорити. А ще мені дуже подобається, що ні разу мене не насварили за розмови по телефону. Навіть зауважень не чула. Це так важливо. Бо коли ти працюєш весь день, то потребуєш спілкування з рідними.



чудові малюнки одного з офіціантів - Діми
.
Ледь не забула написати про кухню. Майже всі страви я куштувала і скажу вам, що вегетеріанський борщ та пельмені набагато смачніші за ті, які я звикла їсти. Неодноразово я сама купувала собі десерти. Ванільний пудинг - ще та смакота. А ще рибні палички, які я вперше скуштувала минулого року на "Еконяці" ... з ними без проблем відмовляєшся від риби. Мама каже, що я трачу всі гроші в місці, де їх заробляю. І це таки правда. Приємно, коли хочеться піти на свою роботу з друзями та батьками. Бути маленьким піарщиком Green виходить у мене ненароком. Просто я люблю та вірю у цей заклад.
.
Звісно, робота дизайнера чи програміста престижніша, ніж робота бариста. Але нічого не замінить ваш досвід у Green. Знайти подругу за три дні, запитатися потрібний рецепт чи писати листи гостям? Запросто.

Заходьте!
Previous post Next post
Up