Piknikas istorijos šalikelėje - antri namai

Nov 28, 2021 19:53



Brūkštelsiu ir čia, kad jau kurį laiką vieną kitą tekstą rašau šiam portale, kuriam susukau to paties pavadinimo kampelį, o būtent:
https://contribee.com/piknikasistorijossalikelejeNe tai, kad persikrausčiau - vieną kitą tekstą, manau publikuosiu ir čia, tiesiog ten yra galimybė tekstų prenumeratai ir jų monetizavimui. Iliuzijų neturiu, suprantu, kad labiau žaidimas, o bet vis dėlto.
Portalai man užsidarė, žurnalai, po Aurelijaus išėjimo, panašu - irgi, kažkur brūkšniuoti tekstus retsykiais norisi. Tad jei kam tebeįdomu - kviečiu - stengiuosi, kad bent pusė įrašų būtų nemokami, tiesa, jie gal kiek labiau skuboti pastebėjimai, naujienos ir pan. Yra mokamų tekstų - ilgesnių, labiau iliustruotų, su archyvinių dokumentų, nuotraukų panaudojimu, didesniu sugaišto laiko kiekiu ir pan. - šiuos jau reiktų pirkti-prenumeruoti.

Iliustravau Veliuonos pilaičių - nežinomos kryžiuočių piliavietės fotografija - pafiksavau kažkurį gražų rudenį, kai atrodė ypač šauniai. Nurimusi kadais aršių kovų vieta (didžiausia arbaletinių strėlių sankaupa Lietuvoje, berods iki šiol nepralenkta). Dar neseniai buvo brūzgynai, dabar aptvarkyta. Mano požiūriu - vienas labiausiai vykusių tvarkymų, paliekant brandžius medžius, bet nušluojant krūmokšnius. Nenuplikinant absoliučiai.
Previous post Next post
Up