alternatyvos alternatyva

Feb 25, 2011 10:57

...persisotinę " prapuoleniais" vienam karo istorijos forume (be abejo, tai VIF2NE) prigalvojo nemažai scenarijų apie praeitin papuolusius mūsų amžininkus kuriems truputį nesiseka gelbėti civilizaciją.
Man labiausiai patiko:
- didelė tikimybė, jog liaudis, kurią prapuolenis (sakykim jis persikėlė praeitin truputį sloguodamas-gripuodamas) po savaitės ( Read more... )

šiaip sau, fantastika

Leave a comment

Comments 43

krakadyla0 February 25 2011, 09:05:52 UTC
"Skaityti rusiškai" - o tai kaip kitaip dar galėčiau, jei rušiskai parašei, a? :P

Yra toks Poulo Andersono fainas apsakymas truputį į temą, apie pokarinį amerikoną, nusikėlusį pas Islandijos prieškrikščionybinius vikingus. Berods ketvirtam PFAFe, kartu su "Kryžiaus žygiu į dausas".

Reply

gedas February 25 2011, 09:13:22 UTC
nžn, gal "rušiskai" gali paskaityt dar..:P

Reply

mishrune February 25 2011, 09:44:41 UTC
Pala pala, ten tas kur "kaip tai neturi blusų, tai gal tu nesveikas???", ane? :D

Reply

krakadyla0 February 25 2011, 09:55:50 UTC
yep, tas pats :D

Reply


mishrune February 25 2011, 09:46:35 UTC
Ale puikus užsiėmimas vakarui prie bokalo - kas sumislys prapuoleniui kiečiausią smerčių :D

Reply

gedas February 25 2011, 09:51:27 UTC
Aš pradžiai laiko mašiną naudočiau kaip perauklėjamąją priemonę - prapuolenius grūstelčiau į jų svajonių oazes laike - kokį Paleckį - į 1940-uosius, szhamną - į carinį Vilnių. Mėnesiui kokiam.

Manau nebūtų geresnio vaisto - kai amerikiečiai nebetruėjo ką daryt su įsisiautėjusiais anarchistais-bombistais - gerą šimtinę susodino laivan ir nuplukdė į sovietų Rusiją. Netrukus iš sovdepijos anarchistai nešė kudašių kaip tik kas galėjo...

Reply

mishrune February 25 2011, 10:25:24 UTC
Oooo, taip! Greit atvėstų. >:D Dar, manau, šiokia tokia delegacija į smetonmetį susidarytų.

Jei kada atsiras galimybė - užsirašau pirma tokiam perauklėjimui. Mane, prašyčiau, tūkstantėliu metų atgal. Galima be atgalinio bilieto. (nors, jei jau turėčiau laiko mašiną, naudočiau ją vieninteliam tikslui - prasilėkčiau per visus geriausius XXa. koncertus)

Reply

i7siab February 25 2011, 10:31:54 UTC
a jo, į koncertus ir aš norėčiau. bent jau į ne taip seniai buvusius Rolling Stone'ų. jau ir bilietus turėjom į koncertą Belgijoje, tai ne, [daug visokių negražių žodžių], turėjo senelis būtinai palmėn užsiropšt ir paskui iš jos šlumštelt žemyn. gal pirmosioms beždžionėms tai ir buvo paskata vystytis, bet čia tai koncertą atšaukė:(((

o šiaip, manau, daugeliu atvejų baigtųsi blogai arba labai blogai tokiems prapuoleniams, na, nebent išties su 'kalašnikovu' ten atsidurtų..:)

Reply


vklase February 25 2011, 11:41:06 UTC
o tarp kitko kiekviename juoke yra dalis juoko.
čia visai gera idėja - parašyti iš tikrųjų tokį su minusu, kur papuoleniui viskas baigiasi blogai.

Reply

gedas February 25 2011, 11:54:13 UTC
...yra nuomonių, jog visokie Kaliostro tipo keistuoliai nes kas kita kaip "į žmones prasimušę" prapuoleniai. Tiesa, šitaip pavyksta kokiam vienam iš 100, kitiems geriausiu atveju atitenka kaimo kvailelio vaidmuo.

Nors aš manyčiau, kad realiausias liūdnas ligų variantas - kiek menu kai sovietmečiu atrado Sibire nuo pasaulio atsiskyrusį sentikių kaimelį (šie berods nežinojo nė apie caro žūtį, nė apie bolševikus) ir jame pradėjo lankytis smalsuoliai - izoliuotieji netruko išmirti - neturėjo imuniteto šių dienų virusiokams.
Taip ir įsivaizduoju, sakykim Kirkilų Gedą, kuris atsiduria kokį mėnesiuką anksčiau Žalgirio mūšio, sugeba prasimušti iki abiejų pusbrolių, sugeba juos įtikinti, su smulkmenom nupasakoja Vytautui kokį manevrą turės atlikti šio kariai ir... Po savaitės Vytauto stovykloje prasideda epidemija...;)

Reply


Leave a comment

Up