alternatyvos alternatyva

Feb 25, 2011 10:57

...persisotinę " prapuoleniais" vienam karo istorijos forume (be abejo, tai VIF2NE) prigalvojo nemažai scenarijų apie praeitin papuolusius mūsų amžininkus kuriems truputį nesiseka gelbėti civilizaciją.
Man labiausiai patiko:
- didelė tikimybė, jog liaudis, kurią prapuolenis (sakykim jis persikėlė praeitin truputį sloguodamas-gripuodamas) po savaitės ( Read more... )

šiaip sau, fantastika

Leave a comment

mishrune February 25 2011, 09:46:35 UTC
Ale puikus užsiėmimas vakarui prie bokalo - kas sumislys prapuoleniui kiečiausią smerčių :D

Reply

gedas February 25 2011, 09:51:27 UTC
Aš pradžiai laiko mašiną naudočiau kaip perauklėjamąją priemonę - prapuolenius grūstelčiau į jų svajonių oazes laike - kokį Paleckį - į 1940-uosius, szhamną - į carinį Vilnių. Mėnesiui kokiam.

Manau nebūtų geresnio vaisto - kai amerikiečiai nebetruėjo ką daryt su įsisiautėjusiais anarchistais-bombistais - gerą šimtinę susodino laivan ir nuplukdė į sovietų Rusiją. Netrukus iš sovdepijos anarchistai nešė kudašių kaip tik kas galėjo...

Reply

mishrune February 25 2011, 10:25:24 UTC
Oooo, taip! Greit atvėstų. >:D Dar, manau, šiokia tokia delegacija į smetonmetį susidarytų.

Jei kada atsiras galimybė - užsirašau pirma tokiam perauklėjimui. Mane, prašyčiau, tūkstantėliu metų atgal. Galima be atgalinio bilieto. (nors, jei jau turėčiau laiko mašiną, naudočiau ją vieninteliam tikslui - prasilėkčiau per visus geriausius XXa. koncertus)

Reply

i7siab February 25 2011, 10:31:54 UTC
a jo, į koncertus ir aš norėčiau. bent jau į ne taip seniai buvusius Rolling Stone'ų. jau ir bilietus turėjom į koncertą Belgijoje, tai ne, [daug visokių negražių žodžių], turėjo senelis būtinai palmėn užsiropšt ir paskui iš jos šlumštelt žemyn. gal pirmosioms beždžionėms tai ir buvo paskata vystytis, bet čia tai koncertą atšaukė:(((

o šiaip, manau, daugeliu atvejų baigtųsi blogai arba labai blogai tokiems prapuoleniams, na, nebent išties su 'kalašnikovu' ten atsidurtų..:)

Reply

mishrune February 25 2011, 10:41:23 UTC
Pala, kokia palmė? (aš tundra, žinau)

Ir - net kalašnikovui šoviniai baigiasi... ;)
Nežinau, kodėl, bet man atrodo, kad ikikrikščioniška šiaurinė Europa - pakankamai saugus laikas, kai gali išsiverst su kirviu ir žinojimu, kad virintam vandeny mikrobai dvesia. Aišku, jei nėra išgyvenimo instinkto, tai nepadės.
Velnias, gerą straipsnį ta tema kažkada skaičiau, ale, nors užmušk, nepamenu kur.

Reply

i7siab February 25 2011, 10:58:35 UTC
tingiu dabar googlinti, kad būtų visiškai tikslios detalės, bet esmė tokia: prieš kelis metus Rollings Stones keli koncertai iš europinio turo buvo atšaukti, nes vienas iš muzikantų atostogų metu lipo į palmę, iškrito ir gavo sunkią galvos traumą. buvo labai labai abidna (apmaudu - per silpnas žodis tam jausmui išreikšt..).

Reply

mishrune February 25 2011, 11:03:34 UTC
Reikia įstatymo, džiaudžiančio muzikantams karstytis palmėmis. O tai betvarkė kažkokia. Negalima gi taip. Negražu.

Reply

i7siab February 25 2011, 11:17:27 UTC
oi ne, prašau, tik nereikia įstatymo.. o tai paskui palmių neužteks, kiek gali atsirast norinčių įsilipt ir pažint uždraustą vaisių:D

aš nieko prieš palmes neturiu, pati mielai kokion įsilipčiau (jei šalia būtų palmių, reikštų, kad už lango ne -25..:)), bet kai taip supuola aplinkybės, ir nuplaukia gal paskutinė galimybė pamatyt mėgstamą grupę gyvai, o ne youtube.. kaip bebūtų gaila muzikanto, vis tik abidna, nu:/

Reply

mishrune February 25 2011, 11:30:01 UTC
Bandau įsivaizduot... na taip, abydna. Kitas žodis netinka.

Reply

gedas February 25 2011, 11:03:43 UTC
>Nežinau, kodėl, bet man atrodo, kad ikikrikščioniška šiaurinė Europa - pakankamai saugus laikas, kai gali išsiverst su kirviu ir žinojimu, kad virintam vandeny mikrobai dvesia.<

hm - pirmas (na, gerai 10-tas) sutiktas valstietis tvokstels tau galvon ir nusineš kirvį - nes geležinis kirvis tiems laikams, kaip dabar koks iphone ..

Reply

mishrune February 25 2011, 11:11:21 UTC
Tai reik žiūrėt, kad neužsirautum. Arba pirmam tvokstelt galvon valstiečiui, ir pasiimt jo ką-jis-ten-turi. Arba išmainyt tą megašūstrą kirvį į kelis ne mažiau naudingus neplieninius daiktus. Jei bent minimaliai košės galvoj yra - neprapulsi, nebent naiviai tikėsies, kad su tavim elgsis kaip gražiuose holivudiniuose filmukuose :)

Reply

gedas February 25 2011, 11:14:48 UTC
>Jei bent minimaliai košės galvoj yra - neprapulsi, nebent naiviai tikėsies, kad su tavim elgsis kaip gražiuose holivudiniuose filmukuose :)<

Eeee... Tu tūkstančiu metų atgal norėtum, į XI a. Lietuvą maždaug? Aš pesimistas ir manyčiau, kad ilgiau nei pusmetis (sėkmingai susiklosčius aplinkybėms) šių dienų atstovui ten būtų sudėtinga išgyventi.

Reply

mishrune February 25 2011, 11:21:15 UTC
Hm, o kodėl? Aš manau, kad galima būtų visai puikiai prisitaikyti, jei tik neturi baisiai didelių ambicijų. Visi būtiniausi darbai išmokstami, net mokyklinio lygio fizikos ir chemijos išmanymas prideda dar šiek tiek šansų... Aš įsitikinus, kad čia svarbiausia valia ir charakteris (ypač jei nori susigyventi su vietiniais, o ne amžinai bastytis miškais).

Reply

i7siab February 25 2011, 11:25:29 UTC
na, jei pirmas sutiktas pasitaikys nebijantis neaiškių, keistai apsirengusių ir nežinia ką kalbančių žmogystų, ir bus toks geras, kad parsives kartu kaiman/bendruomenėn/kur nors, kur gyvenama, gal ir yra šansų išgyvent kiek ilgiau:) išmokt galima viską, reikia tik laiko ir noro. ne, pirma reikia noro, o paskui ir laiko atsiranda:)

Reply

mishrune February 25 2011, 11:37:18 UTC
O tai tu pultum prie bilenkokio pirmo pasitaikiusio kaimiečio? Na, jei esi nimfomanė mazochistė - galima tokią galimybę svarstyt... :D

Ale daba pagalvojau, kad čia viską labai pagal save matuoju. Išties, paprastam miesto žmogui kai kurie dalykai nė į galvą neateitų... :/

Reply

i7siab February 25 2011, 11:41:01 UTC
ee, tikrai nepulčiau nei prie pirmo, nei prie antro, greičiau jau pulčiau slėptis:D manau, daugiau šansų dar bent kurį laiką pagyvent būtų pabandžius pirmą kontaktą užmegzt su moterim. ypač, jei atsirasta nežinia kokiam amžiuje kaip stovi..:)

Reply


Leave a comment

Up