Тушеня з сливками до гречки

Sep 21, 2014 18:05

350 г свинної вирізки
2 стебла селери
1 цибулина
30 г журавлини
5 солодких сливок
олія,
ложка вершкового масла
сіль, перець, чебрець

Деколи треба приготувати щось дуже швидко. Наприклад в час, за який готується гречка. Таке тушковане м'ясо, дуже швидкий і смачний варіант.



All images © Miya Slanda





М'ясо порізати смужками, злегка присолити, поперчити. На пательню влити ложку олії і додати вершкове масло, гілочку чебрецю. Викласти м'ясо  і до рум'яного обсмажити хвилин 10-15. Додати порізану селеру і цибулю, журавлину і сливки. Накрити покришкою і дати  всьому цьому добру зєднатися разом, буквально хвилин 5 поки овочі і фрукти не зм'якнуть. Смачного.

м'ясо, швидко

Previous post Next post
Up