350 г свинної вирізки
2 стебла селери
1 цибулина
30 г журавлини
5 солодких сливок
олія,
ложка вершкового масла
сіль, перець, чебрець
Деколи треба приготувати щось дуже швидко. Наприклад в час, за який готується гречка. Таке тушковане м'ясо, дуже швидкий і смачний варіант.
![](https://lh4.googleusercontent.com/-c6OJ-wKK74k/VB7mXBaeeKI/AAAAAAAAB2o/4EHpirJ5qEY/w797-h1200-no/DSC_0920.JPG)
All images © Miya Slanda
![](https://lh5.googleusercontent.com/-dTQbHOISgfk/VB7mUvXLBDI/AAAAAAAAB2c/gwA4xXBv3JM/w797-h1200-no/DSC_0908.JPG)
М'ясо порізати смужками, злегка присолити, поперчити. На пательню влити ложку олії і додати вершкове масло, гілочку чебрецю. Викласти м'ясо і до рум'яного обсмажити хвилин 10-15. Додати порізану селеру і цибулю, журавлину і сливки. Накрити покришкою і дати всьому цьому добру зєднатися разом, буквально хвилин 5 поки овочі і фрукти не зм'якнуть. Смачного.