Дуже хотілося би помилитися

Jun 18, 2024 08:35

Alexey Kucherenko
Історія з будівництвом двох ядерних блоків Енергоатомом за своїм сценарієм дуже нагадує мені аферу Нафтогазу часів Коболєва з Програмою 20/20.
Головне - знайти щось красиве, патріотичне, дуже дороге і абсолютно неконтрольоване для виправдання підвищення ціни на газ/електроенергію для населення.
Антураж - один в один. Корпоратизація, непрофесійний та сумнівний але впевнений в собі та агресивний менеджмент, магічні наглядові ради для «освячення» цього процесу, обовʼязково посли та європейці для прикриття, в результаті повна безконтрольність, лобісти-депутати та медіа на зарплаті, безвідповідальність, втрачений час, втрачені десятки мільярдів гривень, космічні зарплати та премії, борги, збитки і … вимога чергового підняття тарифів для покриття боргів.
Плюс постійний пошук ворогів, агентів впливу, «популістів» та якісь невідомих сил, які врешті-решт не дадуть «супергероям» реалізувати цей яскравий проект.
І потім за стандартом - слідство, допити, браслети, відмазки, адвокати від умовного «міллера», суди, активісти, антикорупціонери на захисті і все таке інше.
Дуже хотілося би помилитися, але не з моїм щастям схоже.((
===
Вячеслав Ільченко
ОноЪ самоєЪ. Причому прогнозовано було із самого початку - у мене навіть пост десь висить із попередженням записувати імена, бо така програма стопроцентно з'явиться. Адже модель один в один із "ринком газу".

ахметов, ядерна безпека, порошенко, подонки, прдоны

Previous post Next post
Up