...Кілька спокійних літніх днів попереду окриляють

Jun 08, 2024 07:56

Ihor Lutsenko
Краматорсько-Дружківсько-Костянтинівська агломерація. Кілометрів за 15 гупають бомби. Ворог зосереджно згризає край нашої землі. Сточує потроху, метр за метром.
У сусідньому дворі нетверезі жіночки (чоловіки вже давно зійшли з дистанції) співають під колонку, невідомим мені способом листають пісні. Співають по пів-пісні, і перегортають далі.
70 на 30 - російське і українське. Від пекельних взірців російської попси (Черниє Глаза!) і до Тіні Сонця, Ротару з Матвієнко, Іван Миколайчук і оця нині популярна напіванонімна співачка.
''Ой у вишневому садуууу,
Там соловейко щебетаааав!
Додому я просиласяаааааа
(БЛЯ..ТЬ НЕ СПЕШИТЕ!!!)
А ти менееее все не пускаааав.'''
***
До іншого двору поруч залітає бронеавто, в ньому - особливе світло, особлива музика. Це чергова партія тих, хто вижив ротацію, 4 дні на нулі, вертається додому.
Позаду цих чоловіків - ворожі КАБи, арта і фпв. Нагороджені можливістю ще пожити, хоч тілами виснажені, рухаються легко і жваво. Кілька спокійних літніх днів попереду окриляють.



=====
Oleksii Stepura
Наразі бачу у хуйла з Порошенком лише одне протиріччя:
Хуйло хоче укласти мир вже з Петром, як новим лідером України, а Петро - щоб ганебний мир з хуйлом підписав Зеленський, а потім вже Уряд національного порятунку, трибунал над зеленою шоблою і освоєння коштів на відбудову України.



=====
Andrey Plakhonin · Аэродром Бельбек.
Розовый МиГ-31Б, я так понимаю, командирский?
UPD: Оказалось, их там таких двое.




===
Taras Bogach
«Не битий, не фарбований.» пишуть, що це грунтовка перед фарбуванням.

порошенко, х%№ло, піар, донбасс

Previous post Next post
Up