Lähtö Aruballe

Mar 11, 2008 04:59

Pitkään odottamamme matka Karibialle on juuri alkamassa. Saavuimme Helsinki-Vantaan lentokentälle tunti sitten ja lento Amsterdamiin lähtee suunnilleen puolen tunnin kuluttua. Reilu kahden ja puolen tunnin lento, jonka jälkeen 'Damin kentällä pitäisi saada jotenkin aikaa tapettua n. viiden tunnin ajan ennen seuraavaa 12 tunnin etappia Oranjestadin lentokentälle.

En nukkunut illalla lainkaan, joten jo nyt olen ollut hereillä suunnilleen 20 tuntia. Toivon mukaan saan nukuttua jonkin verran Aruban koneessa Amsterdamista lähdettyämme.

Vieläkin on vähän epätodellinen olo: matkaan lähdön osalta tässä ei ole mitään ihmeellistä, mutta päähän vain ei mahdu, että reilun vuorokauden päästä olen uimassa Karibian kirkkaissa vesissä.

Toinen huvittava asia on, että jotenkin tuntuu kuin pitäisi pyydellä ihmisiltä anteeksi, että olen lähdössä Karibialle vaikka kyseessähän on meidän häämatkamme, jonka olemme itse omalla rahalla maksaneet minkä puolestaan olemme omalla työllämme ansainneet. Ehkä se on enemmänkin sitä, että on tavallaan pahoillaan siitä, että itse pääsee lähtemään siinä missä muiden on jäätävä tänne :)
Previous post Next post
Up