Kokeilun 2. päivä

May 09, 2007 18:39

Eli toinen päivä menossa näillä Nutriletin eväillä ja joitakin huomioita on jo tullut tehtyä.

  • Miksi, oi miksi näiden juomien pitää olla näin makeita? Nyt jo tuntuu, että voisin kohtapuoliin murhata jostakin suolaisesta... Kaupan hyllyltä löytyi makuja metsämarja, mansikka ja suklaa. Mansikka menee alas vielä ihan mukavasti, metsämarja jotenkuten kelvollisesti, mutta suklaa / kaakao vaatii jo enemmän työtä.

  • Mielitekoja naposteluun ja muuhun ruokailuun on ollut, mutta olen huomannut niiden johtuvan enimmäkseen tottumuksesta, ei todellisesta tarpeesta. Enimmäkseen niiden ohittaminen on ollut helppoa, mutta toisaalta vatsa on kieltämättä vaatinut selontekoa siitä notta mitä hittoa nämä litkut tekevät kunnon kiinteitä ateroita korvaamassa? Niinpä korvasin eilen ja tänään pari jauhepussia pussillisella sekavihanneksia saadakseni jotain kiinteääkin ravintoa. Energiamäärät näyttäisivät menevän kutakuinkin yksi yhteen ja olokin on ollut kylläisempi.

  • Väsyttää. Eilen oli hieman vetämätön olo illasta lähtien ja hieman pinnakin tuntui kiristyvän (tosin ajelu Helsingin keskustassa ja temppelinaukion kirkon ympäristössä aiheuttavat meikäläiselle primitiivireaktioita jo parempinakin päivinä). Tänään on ollut todella väsynyt olo eikä työnkään teosta tahtonut oikeasti tulla mitään. Ajatus ei kulkenut ja keskittyminen oli todella vaikeaa, mikä puolestaan näkyi suoraan tuotetun koodin määrässä ja laadussa. Lopulta oli pakko mennä kauppaan ja ostaa pari Battery Stripped -tölkkiä. Kahden tölkin ja noin 33 kcal myöhemmin olo oli jo huomattavasti virkeämpi ja työkin alkoi taas sujumaan.

  • Näiden kahden päivän aikana kerran on tullut jo sorruttua: juotuani kakistellen lasillisen tuota kaakaota alkoi makeus etomaan siinä määrin, että otin pienen palan juustoa ~ ah, ihanan suolaista juustoa.

  • Kaiken kaikkiaan olo tätä kirjoittaessa on ihan hyvä. Sitä on vielä paha mennä arvioimaan miten hyvin tämä kuuri tehoaa ja miten kauan jaksan sietää noita pussijuomia, mutta olo on jo nyt kevyempi. Ja kuten tuli jo mainittuakin, luulen, että tällä tavoin voisi päästä eroon joistakin epäterveellisistä syömistottumuksista tai ainakin oppia tunnistamaan niitä.
Saa nähdä miten tämä tästä etenee.
Previous post Next post
Up