Leave a comment

Comments 9

pry4ilok September 6 2010, 20:11:17 UTC
Хороша стаття. Чітка й конкретна.

<Але чи готові українці так само рішучо й безповоротно проголосувати за цей шлях?>

Якби це питання постало в 91-му,думаю, українці віддали б за евроінтеграцію стільки голосів, скільки й за незалежність. Спочатку люде ще були дресировані, натаскані (принаймні зовні) на моральний кодекс будівника комунізму, - але, коли відпала необхідність тюремної дисципліни, виявилося, що в суспільстві давно мертва мораль і атрофовані навички до елементарної самоорганізації. Така і влада, а інакшою вона бути не могла - плоть від плоті...

Тепер ніхто нікому не вірить: не вірять потенційним лідерам, які б могли організувати бодай якісь первинні осередки, бо "вони всі однакові"; не вірять владі, бо вона себе показала. Тепер просто зі злості й через апатію, мабуть, одностайно не проголосували б... Тим більше що скільки піднялося б бруду й брехні з боку зацікавлених у статус кво.

Reply


(The comment has been removed)

ferike September 6 2010, 21:12:47 UTC
це моє credo :)

Reply

jabogdan September 16 2010, 19:37:37 UTC
все правильно, проблема євроінтерації України залежить насамперед від України.
ми самі себе загнали туди де ми є, самі й маємо вийти, або не вийти.
на сьогодні, такої мети в нашої політтусовки насправді й не було ніколи.
не потрібно воно їм, одна пустопорожня тріскотня, тому й до світла в тунелі все дальше.
поки повністю не вимре ця підла захланна бидлоеліта, і на їх місце не заступить ваше покоління, жодного кроку в сторону ЄС зроблено не буде.
чи буде ваше покоління політиків краще, хто зна, я про це вже не дізнаюсь.

Reply

ferike September 16 2010, 19:44:53 UTC
"проблема євроінтерації України залежить насамперед від України"

я б сказала навіть, що проблема євроінтеграції України залежить від ВНУТРІШНЬОЇ політики України. насправді, процес євроінтеграції - це не просто домовленості міністрів закордонних справ. це нагода зробити генеральне прибирання практично в усіх сферах внутрішнього життя (і в промисловості, і в освіті, і в екології, і так далі). і ви маєте рацію - сучасна урядова верхівка такого прибирання робити не збирається, і ніколи не збиралася. замість провадити прагматичні "єврореформи", Кучма цілувався з Берлусконі, а Ющенко - з Качинським.

Reply


expialidociouz September 7 2010, 02:40:23 UTC
непогано

Reply


Leave a comment

Up