Напередодні виЄборів

Jan 16, 2010 18:12

От що мене засмучує в завтрашніх виборах - це не те, що кандидати погані, а те, що за них, таких поганих, усе-таки голосують мільйони українських громадян.

Тільки подумайте: є двоє кандидатів, які разом набирають близько 50 відсотків голосів. На двох вони не мають жодного серйозного диплома, не говорять жодною іноземною мовою, а українською нездатні сплести бодай одне речення без граматичних помилок. Обидва мають кримінальне минуле і оточені кримінальними кадрами, і навіть не намагаються оточити себе нормальними цивільними пиками, щоб не різало очі. Обидва одягаються претензійно та вульгарно, їх соромно випускати за кордон. Обидва роками сиділи за прем'єрським столом і давно перевершили Кафку за сюрреалістичністю своїх нормативних актів, а Кучму, Лазаренка та Роберта Муґабе - за рівнем клептоманії.

Отже, треба бути хворим на голову, щоб голосувати за щось таке. Вдумайтесь: чи бажали б ви хоча б одній країні в світі, щоб нею керували напівписьменні люди, які навіть не приховують своєї зіпсутості, некомпетентності та несмаку?

Виявляється, половина населення України такого бажає. Половині населення задоволена діяльністю Кабмінів останніх п'яти років і прагне насолоджуватись нею якомога довше.

Я би зрозуміла, якби половина виборців через розчарування взагалі не пішла на вибори, а інша половина проголосувала за тих, хто ще не був у найвищих кріслах і не встиг показати свої найгірші сторони. Але масова перевага Януковича та Тимошенко - двох найбільш безсоромних і дискредитованих не словом, а ділом - це вже діагноз. Це ми, інтеліґенти задрипані, скиглимо в своїх блоґах, що нема за кого голосувати. 50 відсотків наших співгромадян рішучим кроком прийдуть завтра на дільниці і нічтоже сумняшеся висловлять свої преференції. І наступного після інавґурації дня прокинуться з відчуттям, що "жить стало лучше, жить стало веселее".

політика

Previous post Next post
Up