Украинская мафия переживает.

Oct 23, 2021 00:28





Марина Ставнийчук. Одна из охранительниц мафии.

У Савіка Шустера сьогодні треш.
Спочатку Ольгу Голубовську забивали Радуцький і Ляшко, які провали і вакцинацію, і загалом усю антиковідну організацію роботи в державі! Тепер у студії перекладають відповідальність на пані Ольгу! Хоча Голубовська говорила про те, що хвилює лікарів і фахівців у сфері боротьби з пандемією. Прямо і чесно! Видно, що її болить! І вона знає свою справу! Я на її стороні, а не цих нехлюдіів на посадах!

Далі, посли від Євросоюзу і Британії та ще й тимчасово повірена від США ( посла США в Україні ж немає вже роки) розлого показували свої знання про недолугу судову систему в Україні , про проблеми тридцяти років(30 , Карл! ) , хоча вони працюють в Україні останні два , а Крістіна Квін трохи більше! Жоден з них не фахівець у праві, тим більше, у правовій системі України!! Що мене вразило? Загальний і примітивний рівень їх розмов! Поверхневе, абсолютно поверхневе бачення усього, що відбувається у судовій системі України! Це сором, що ці люди вирішують за нас, як реформувати країну! Жодної фахової аргументації! Їм до класики Венеційської комісії , як до неба! Але вказують і тиснуть саме вони!
А ще , даруйте, мене збентежив зовнішній вигляд дипломатичних дам! Довжина спідниць для поважних жінок, даруйте, але має значення! Не дівчатка ж. Навіть якщо себе відчувають молодими… «Модний приговор» на першому російському каналі їх би точно переодягнув !!! І я б теж. У нас прийнято мати міру і смак!



А далі , я вперше побачила в ефірі Подоляка, який верещав російською, українською і його підтримка була на рівні менше 50 відсотків аудиторії в студії! А він між іншим відповідає за пропаганду у ОП!!! Ось Вам і рівень! Приїхали!
З свободою слова в Україні біда! Навіть лояльний до влади Гордон змушений був сказати про загрозу цій свободі! Царство Небесне Віктора Степановича Черномирдіна згадав і це не завадило йому в українській аудиторії отримати 90 відсотків підтримки! Оскільки у свій час не тільки Гордон, а й я теж дружила з Віктором Степановичем це погріло мені душу.
Але до головного: з наявністю думки в голові і з її свободою та ще й укупі зі свободою слова у нас, вірніше , у влади таки проблеми. Це підтвердив крикливий базар Арахаміі, який намагався забити хайпом Світлану Крюкову!
Шефір, перший помічник Зе, його друг і учитель, намагався перевести теми . Ніжно привітав Гордона з дн, хвалив Савіка і порадив Бутусову зашити кармани… А ще вони усі верещали про гроші, що давали , платили, пропонували один одному… Не соромилися, суми прямо вказували в ефірній суєті!
Від усього цього навіть завжди спокійний Савік не витримав і рознервув. І … у такому стані завершив програму!
У країні таки біда!!!
Наташа Влащенко теж подивилася і написала у телеграмі «про печаль», ще мабуть від учорашнього Народу проти не відійшла. Макс Назаров теж дивися, як пропустиш конкурентів, визначив коротко : та й таке:)))
От такі справи, малята…
Ретроградний Меркурій пішов!
Але час від часу не легший. Вже на п’яти наступає квадрат Сонця і Сатурна:))) не всі спроможні витримувати!

Легизм, клептократы, Украина, коррупция

Previous post Next post
Up