Про зворотній зв’язок, або Як брехня вбиває

Jun 18, 2023 13:59

 


Окремо взятий (їх є більше, та тут я привертаю вашу увагу саме до цього) причинно-наслідковий зв’язок між брехнею медійних проституток і політикою виглядає приблизно так:

1) брехуни (яким «хтось» платить за «роботу») навіюють суспільству хибні ідеї;

2) під впливом навіяних брехнею хибних ідей суспільство втрачає критичне сприйняття подій, тяму і здоровий глузд;

3) політики (з допомогою аналітичних служб) виробляють оцінку стану та потреб суспільства та приймають рішення у відповідності до оцінки.

Наприклад, медійні брехуни («експерти», «лідери думок», недоброчесні «журналісти») втовкмачили українському суспільству в макітри фальшиву тезу про те, що буцімто Трамп є спільником Путіна. Патріотичні українці зненавиділи Трампа, геть ігноруючи факти реальності (зокрема таке: саме Трамп зняв заборону на постачання Україні зброї від США, саме Трамп наказав утихомирити іхтамнєтів у Сирії та багато чого такого ще) і те, що розслідування звинувачень виявили, що вони сфабриковані його політичними противниками. Цей психоз і далі триває, попри все, одужання не сталось. Американський та загалом західний Deep State (тобто спадкові політичні номенклатури) добре бачить, що суспільство України легковірно приймає побрехеньки та не зважає на реальні речі. Це важливий знак, оскільки дає розуміння: можна годувати патріотичних українців обіцянками-цяцянками про світле майбутнє, не даючи суттєвої допомоги, бо легковірним телепузикам цього досить. «На дурака нє нужен нож…»

Аналогічно протягом кількох перших років війни дурили українців медійні наймити Коломойського (нині, зауважу, вони ходять у героях), що призвело до жахливої катастрофи - виборів 2019 року «па пріколу».

З часу подання республіканцями на початку 2022 року законопроєкту про ленд-ліз усі медійні хвойди, що популярні в українському просторі, брехали про те, що ленд-ліз Україні не потрібен, бо за нього треба буде платити. Ба більше, про це заявляла і офіційний посол України в США корупціонерка та брехуха Маркарова. Навіть якщо не брати до уваги позицію особисто Байдена та його адміністрації у цьому питання (а саме Байден особисто «закопав» ленд-ліз), є дивна і трагічна ситуація, коли ніхто з дипломатів, політиків, активістів України не вимагав і не вимагає запуску ленд-лізу, внаслідок чого в розпіареному абсурдному «контрнаступі» марно гинуть українські люди та втрачають і те нечисленне військове майно, яке Україні передали союзники.

Так брехня вбиває.

Україну люто терзають війною москалі; Zелені слуги кремлівського народу - знищенням законів, громадянських прав і свобод, грабунком і мародерством; «недорогенькі» - вихолощенням реальності та знищенням правди; незліченні аморальні паразити - використанням обставин для зиску. Через це втрачають свої життя, здоров’я та майно пересічні українці.

Далі можете собі переглянути два відео, якщо маєте час, інтерес і натхнення.

У першому Любарський розповідає про деяких брехунів, яких усі ви добре знаєте.

У другому - акція діаспори з приводу ленд-лізу (Вашингтон).

Латынина: "Я ничего не понимаю в мотивации Американцев"

image Click to view



https://www.youtube.com/watch?v=P5n5BfiqQDE

Пряма трансляція мітингу української діаспори біля Білого Дому 18 Червня, 2023 року | Diaspora UA

image Click to view



https://www.youtube.com/watch?v=03C2hfgB9Ek

інформаційна війна, брехня вбиває, медійний сказ, на фронтирі поступу людства, гібридна війна, діаспора, медійні хвойди, точка g, медійна пиздота, інформаційні воші, diaspora_ua, дурному дурне сниться, інформаційна гігієна, про сутність речей, відео, любарський сергій, дурень думкою багатіє, про слова та про діла, інформація до роздумів

Previous post Next post
Up