(no subject)

Aug 15, 2022 00:20

==========
2022-11-15, вв., 19:07
----------
подививсь ось цей відос.. супер! потужно(паверфуль)!
https://www.youtube.com/watch?v=AJVToOxWgq4
і ось щас курнув, і вштирило моск: а шо есі ми зможем падать через якийсь вид дротика плазменний ток станем з-за цього всі провідними бізнесменами і придумаєм нові види евеемів для того шоб круче хуячицця в кваку? плазма - це ж світло, стихія світла і тоді ми подамо через спеціяльний дріт дістілліроване світло всім і наступіт вєчний полярний дєнь! хароший план в бариг беру! :D
електрика - ми описуємо її електронами, протонами, «дірками» на орбітах ядер металів і тд, і електрика нам дає світло, і ця теорія електрики, вона нам дала комп’ютери, евееми, і ця електрична теорія це способ описання світла, а що нам дасть такий способ описання світла як «плазма», може дасть якісь супертехнології які будуть на плазменному струмі?

==========
2022-11-20, нд., 22:20
----------

• геолокація по датчику плазменного поля.. нужно налагодить випуск таких компасів..
• може, треба перевіряти, електричне - це інформація
інформація це взагалі - частиці, електрони, ячейки-«дірки», є/нема, але ячейки-«дірки» це абстрактна річ, датчик електрополя з таймінгом(в частоті герца діло) міряє наявність заряду(«частиці»), треба щоб не «дірку»-ячейку пусту заміряти, відсутність заряду міряти і чекати - скільки долей якоїсь наносекунди не було заряду, сигналу і тоді казати - пробігло шість нулів, це абсурдне діло бо може п’ять нулів пробігло а може й сім насправді, треба щоб були в нас електрони, або ще краще - кванти, так як раніше були атоми - з квантовими массами від одного до кінця «таблиці ломоносова», причіпляємо до квантових ядер рисуночки з таблиці ascii і квантові ядра бігають чудово і тоді і букови бігають і цифери бігають і все воно бігає і вже в нас не двоїчні евееми..  припустимо буде йти підряд 9 квантових ядер з массою 1 кожне, але воно ш по ідеї буде йти як кулемет «максим» говорить: «так-так-так!», правильно? дев’ять «куль» підуть і ти рахуєш «кулі», а не дев’ять «секунд» кулемет мовчить і ти рахуєш скільки часу кулемет промовчав.. і тоді евееми будуть краще працювати, це ж абсолютно ясно що є квантові ядра і квантова масса мінімальна квантового ядра «1», а саме велике квантове ядро з квантовою массою 997 приблизно рівне одній електрон-массі, тривіальне питання! може й не 997 електрон-масс, але можна без проблем зробити квантовий комп’ютер з десятеричною або сторичною чисельною системою, та напевне можна і дев’ятсотдев’яностосемеричною якщо треба буде.
• чому глючить ютуби і телефони безпровідне оце все - бо ми думаємо що звук це волна, поле, і ти думаєш що якщо гавкнеш в мобілу, то воно кудись «проб’є» навіть коли ніхто не на дзвінку, і воно дійсно «пробиває», але ж вже є нова теорія яка вирішує цей глюк - фонони, звукові частиці а не «хвилі»!
• магнітне це близьке до гравітації, а плазма якщо там ~150.000.000 градусів цельсія то скоріше всього до температурного поля напевне.. магнітні цастиці може дадуть гравітацію і масса магнітних частиць безкінечна, і якщо ми подивимося на теорію великого вибуху, то точка що була «до початку всього» була магнітною частицею. і хоч розміри магнітів різні, бо там же ж точка з якої сила йде, але притяженіє між ними залежить від відстані, і під поверхнею землі - слой магнітного матеріалу, що і дає нам рівномірну гравітацію більш-менш на группі островів Земля, але чи чорні зорі всередині це неясно, це так, догадки.. але ж треба щоб люди освоїли плазменні частиці і тоді «луноходи» полетять по ходам! :D
• кришталь, кристал, ось це все - кварци, рубіни, алмази і тд, плюс граніт і тд - це все каміння, і воно не є ні органічним, вуглецевим, ні залізним, металічним, це кам’яні атоми; дрєвесне, грибне, м’ясне, вугілля - воно я думаю на вуглеці і вуглецеві атоми, а вірніше органічні, бо ми не вугілля, мають здатність відновлюватися якщо ніхто тебе не заб’є; і металічні атоми - окремо - ітого три группи атомів треба, вірніше не три а чотири - металічні, кристалічні, вуглецеві(деревні) і полімєрні, вуглецеве - воно складається по принципу волокон..
• і на мою думку плазма має зв’язок з полімерами, можливо її в якійсь полімерній «пляшці» можна утримати, можливо ні, але може якийсь супертермостойкий полімер і витримає температуру плазми..
==========
2022-11-20, нд., 08:30
----------
«жигулі»; «чайки»(«seagull»-s) для вождів; «волги»; «крази»; «белази»; «зіл»-и; «газ»-и; «запорожці»; «москвічі»; «рафіки»; «bmw»; «пєжо»; «фіати»; «хонди»; «порше»; «ауді»; «тойоти»; «ісузу»; «кавасакі»; «чозети»; «яви»; «татри»; «daf»-и; «шкоди»; «мерседеси»; мотоцоклі «днєпри» і «урали» хароші; дирчики «рига» і «карпати» і «верховина» якісні; роверів гарних наробимо; «ліази»; «лази»; «пази»; «ікаруси»; трактори «хтз»; «сітроени», «вольксвагени»; «апріліі»; телефони «nokia» і «siemens»; евееми «поіск-1/2»; карточки відюхи «3dfx», приставки, кіберспортивні евееми «денді», «атарі», «аміги», «сінклери», «сєги мега-драйв», «найнтендо», «спектруми»; магнітофони «соні», «філіпси», «айва», «весна», «pioneer», «шарп», «blaupunkt»; фотоаппаратів «ломо», «зеніт»; електроніки різної «панасонік», монюків «маг», «ііяма», «ctx», «nec»; мотоцоклів «іж»; наш’ємо одежі крутячої марок 90-х; нагонимо текіли, горілки «столичної» і «пшеничної»; пива «жигулівського», «львівського», «колос»; вин «массандра», «ркацителі» і «кіндзмараулі»; енерджідрінки і сітра «пепсі» з емблемою старенькою напродукуємо; і «апельсинових» і «м’ятних» жуйок, жуйок «love is», «donald duck», «cola», «bombibom», «turbo», «tipitip», «chupa-chups»; челноків «буран» що будуть мандрувати на марс і далі; тортів «київських» напечемо - оцього всього будемо нароблювати для добра народа; теремків, вігвамів, куренів, чумів, хат, юрт, хрущовок(хмарочосів) набудуємо, нові білди icq будемо програмувати щоб лайвджорнальці чатилися, ого-го.. є шо робити, скучно нам не буде! :D

==========
2023-01-12, чт., 19:17
----------
§ як водяний млин би не працював якби своєю конструкцією не підтверджував внутрішніх прихованих якостей води(якщо ми зконструюємо млин який повинен молоти пшеницю коли вода б текла знизу вгору то млин не буде працювати), або глушитель автомобіля не працював би якби своєю конструкцією не підтверджував внутрішніх фізичних якостей потоку газів, так само і евеем не працював би якби своєю конструкцією процик і компоненти евеема не підтверджували би внутрішніх природніх фізичних якостей електричества..
тобто водяний млин це якби діючий «чехол», «утримувач» для води в якому стихія води робить свою роботу; глушак авто це якби діючий «чехол», «футляр», «утримувач», «контейнер» для стихії газів і звуку в якому вони роблять свою роботу, діють, а процик і інші компоненти евеема складені разом у цілий евеем це якби діючий «контейнер», «утримувач» для стихії електричества в якому вона робить свою роботу. збудуєш млин неправильно - стихія води не зможе в ньому робити свою роботу бо «футляр» своїми якостями не підтверджує якостей води, так само і з іншими приладами.
невеликими «деталями» - млина, глушака, евеема і тд. ми розкриваємо, «розгадуємо» властивості, якості стихій Природи, раніше не було евеема а був тільки калькулятор, а зараз в одному процику вмонтовані сотні і тисячі калькуляторів простеньких а також більш складні компоненти процика, більш складні «контейнери» для стихії електричества ніж «калькулятори», компоненти, вузли проциків що керують роботою «калькуляторів» і «годинничків» різноманітних, «оркеструють» ними і «зводять» їхню роботу злажено воєдино щоб стихія електричества могла розкрити свою природу і фізичні якості і ми таким чином «розгадуємо» ребус, головоломку зв'язану з електричеством..
автомобіль це свого роду «контейнер», «утримувач», «футляр» для механічних стихій, сил Природи - центрифугальних, тертя, важільних і тд.
а все в Природі довершено на мою думку, для кожної стихії є свій «контейнер» в Природі вже готовий не створений людиною - ми колись давно відкрили принцип волчка, юли, але та дзига вже була - земна куля існувала і крутилась більш-менш вертикально навколо своєї осі відносно площини орбіти по якій земна куля робить оберти навколо сонця, ця дзига, гігантський волчок «земна куля» вже був задовго до того як ми відкрили дію гіроскопа. якби процик не підтверджував би своєю конструкцією прихованих до якоїсь точки в часі якостей електричества, то електричество не працювало б в евеемі, але стихія електричества зі своїми якостями була в Природі ще тисячі мільярдів років назад наприклад у вигляді блискавок, а якщо вона була, зі всіми своїми заложеними Духом якостями, які зараз трохи розгадані і завдяки яким працюють евееми, то десь були створені і впаяні Природою а не людиною кудись в камінь планетних небесних тіл і «утримувачі», «футляри» для стихії електричества - вже існували процики і цілі евееми, всі мікро і наноконтури створені Духом а не людиною по яким електричество вже бігало ще задовго до того як ми придумали евееми. евееми це нежива Природа - стихії каменю, бо метал по якому йде електричество видобувають з каменю «залізна руда», а каміння в Природі є в великій кількості..
§ заборонено евеемам робити жіночі і чоловічі обличчя, обличчя як і корпуси в евеемів повинні бути андрогінними, без ніяких ознак статі.

==========
2023-02-18, сб., 20:22
----------
як зробити фокус-покус і матеріалізувати плоть «із нічого»? мені здається що треба вивчити частицю днк, по суті це молекула але коли клітини діляться, то молекула днк реплікує сама себе, а молекула днк це свого роду код до всього людського організму, але днк реплікує сама себе, отже ще в ній є якась підмолекула, якась її частина в якій є «код» до створення молекули днк, тобто по ідеї 99,9% «коду днк» це шлак бо в цьому дуже маленькому участку днк, якомусь 0.0001% її є «код» до створення цілої днк, а тобто також до створення цілого людського організму; на примітивному евеемному рівні це як архівчик який розпаковується у днк а потім ще розпаковується у людський організм. і ось ця корпускула в якій «зашитий код» не людського організму, а днк, створює, реплікує в тому числі сама себе, не при допомозі якихось «будівельних механізмів», бо тоді ця корпускула це свого роду «механізм», а механізм складається зі складових частин, механізм можна розібрати на частини і по інструкції користувача скласти назад. але яка там «інструкція користувача» якщо в цій корпускулі вже є «інструкції» до створення днк як і людського організму, її ти вже не розбереш на запчастини і не вивчиш, тобто не при допомозі «механізмів» вона створює себе коли клітини діляться, при допомозі «механізмів» з «інструкціями» це таке як інтелектом створене, при допомозі «інструкцій», з «запчастин» можна скласти днк, але не цю основу, ця фундаментальна частина днк це таке як «інструкція користувача» по складанню днк і потім - по складанню людського організму, «інструкція користувача» з якої чомусь виростає днк, на яку «наклеюються» самі по собі різні атоми, а потім в свою чергу - людський організм; а також чомусь(на це чомусь інтелект не може дати відповіді бо це інтелект що питає «як?») з цієї «інструкції користувача» утворюється ще одна «інструкція користувача», потім ще одна..

ось тут якраз чорновик і нездатність пояснити текстом процесс ще раз доказує те що інтелектом це не взять, ви теж попробуйте, побачите що як би не пробували розписати це на прикладі речей складаючихся із частин, так ми розуміємо інтелектом але це зробити неможливо..

<чорновик>
припустимо книжка це молекула днк, книжка в якій написано як складений людський організм-завод.
людський організм-завод випускає різні книжки, герметичні шафи для книжок - клітини(бо в клітин є оболонка) [а також герметичні шафи ті працюють на заводі, бо клітини працюють в організмі, це не суть важно..]
на герметичній поличці-клітині

днк це листок в книжці на якому написано як створений людський організм, один листок а на ньому написамо як складений весь організм.
а цей сегмент днк це як лінійка тексту на листку в книжці,
а людський організм це книгодрукарський завод, по виробництву клітин

і на листку озаглавленому «днк» в цій лінійці тексту що містить
{C}

припустимо книжка це молекула днк, книжка в якій написано як складений людський організм-завод.
людський організм-завод випускає різні книжки, герметичні шафи для книжок - клітини(бо в клітин є оболонка) [а також герметичні шафи ті працюють на заводі, бо клітини працюють в організмі, це не суть важно..]
а на одному з листків книжки «днк» на цьому сегменті молекули «днк» написано і інші листки книги і саму книгу і книжні шафи і завод.. і ще нічого немає, немає також десятикілометрового дядька який би подивився б під мікроскопом на цей листок і тоді може б таки так, склав би усе по інструкції на листку, і тут ще є умова що той дядко розумів би про що говориться, той дядько повинен би бути біологом по генетиці, але якщо замість дядька буде десятикілометрове дерево, то результат нульовий.. а якби то був просто десятикілометровий дядько генний біолог, то цей генетик би задавався питаннями про свою днк.. і ось в цій книжці «днк» є цей листок, сегмент днк, з якого все склалося - і інші листки надрукувалися і книжки «днк» надрукувалися з пропалітуреними корєшками, і герметичні шафи-клітини, і завод-організм..

а це значить що? що є надПес-генний-біолог на Небі..
тобто ця корпускула плоті фундаменту, те що ми намріювали під іменем «god particle» насправді є і матеріалізується сама по собі в тобі, в Силу Природи Вселенної. і-і-і.. якщо три рази в день по столовій ложці цих корпускул приймати в качествє пищової добавки з смачними вкусовими і запаховими додатками, порошочок такий, запиваючи ананасним соком, то даже не треба буде приміняти «сістему Джо Вейдера», вєрішь, нє, чувак?!? :D

==========
§ 2023-03-23, чт., 20:22----------
https://vimeo.com/195484880
ось це подивився, паверфуль, потужно.. так нам же треба створити таке дерево з днк, шоб не місто-машина була що чадить весь час, громихає, смердить бензином і димом, нам треба взяти кпф, кастрірувати його по правильному, повирізати все, вистругати грамотну кпф і тоді шоб збудувалося днк такого міста-дерева а не міста-машини, а може і країни-дерева і шоб воно це дерево саме росло з землі, приносило удобства і тд і тп, і це ж звичайно треба все ретельно продумати..
то тяжко, але.. евеем тільки нищить все а природа сама росте.. скажемо є тридцять антилоп-гну, п’ять левів з’їло сім антилоп але поки їло то залишившієся антилопи родили ще двадцять гну, природа тільки росте й росте і її весь час стає тільки більше і то добре, а евеемне, машинне воно тільки нищить все навколишнє, якщо буде тільки природа скрізь то і земна куля виросте..

public, kletzafrual', unsorted

Previous post Next post
Up