ЄВРОПА НАПЕРЕДОДНІ ШТОРМУ

Jan 28, 2016 23:37



Криза, що зараз набирає обертів яскраво проявила відмінності між Сходом та Заходом Європи. Фактично відмінність пролягає по трьом основним напрямам. По-перше, Захід демонструє повну безпомічність та відвертий маразм у національній політиці. На жаль, це є відображенням того стану деградації, в якій він перебуває, а не окремих примх правлячої верхівки.
На Сході навпаки підсилюються націоналістичні тенденції. Причому йдеться не про зростання популярності правої опозиції (хоча це теж має місце), а про загальний тренд, в руслі якого рухаються уряди й суспільство. По-друге, Захід повністю віддався на поталу диктатурі дегенератів. Засилля педерастів є лише верхівкою айсберга, яка видає тотальну руйнацію найбільш базових уявлень про те, якими мають бути нормальні люди та суспільство.
Схід навпаки дрейфує в бік збереження культурних цінностей традиційного зразка. Вони не лише не відступають, а й виявляють тенденцію до підсилення, в тому числі завдяки підтримці молодого покоління. По-третє, Захід демонструє повну геополітичну імпотенцію, що яскраво проявилося в його фактично пропутінській позиції.
Ця ганебна капітуляція виглядає особливо огидно на фоні твердої позиції більшості країн Східної Європи, які вже явно просуваються до створення власної системи безпеки. Насувається конфлікт: Східна Європа не хоче йти до загибелі разом із Західною сестрою, що туди вперто лізе.
http://vk.com/id40985756?w=wall40985756_8529%2Fall

геополітика, націоналізм, Україна, Європа, традиціоналізм, консерватизм

Previous post Next post
Up