India IX - Sakkat hot maga! (Veldig hot, dude!)

Mar 26, 2008 21:09

Faktisk er det ikke så hot her for tida. (I været). Men radiofolka i Bangalores hitradio nummer en sier det hele tida.
Den siste uka har det regna mange ganger og det er veldig sjelden. Da det var overskya første dagen hadde jeg nesten glemt at det gikk an. Da det begynte å regne spratt Stine og jeg ut og dansa og gliste. Inderne så veldig rart på oss og alle var de under tak.
Dager med regn fikk oss til å finne en superfancy kafe som heter Mocha. Alle kelnerne hadde store røde fez og så koreanske ut. De hadde herlige milkshaker: Cookiemonster og Dutch Cake Shake :) Men dyrt var det! 125 rupis, det er over 15 kroner det!

De siste dagene har vi jobba på gård og melka kyr (de hadde 700 stykker som alle ble melket for hånd), spadd møkk, lukt kokospalme/bananplantasjer, lagd feiekoster av palmeblader, spylt kyr osv. I dag kjørte vi til og med oksekjerre. Vi kalte oksen for Kenneth og ble veldig god venn med han. Jeg masserte ryggen hans hver gang vi stoppa for å tømme møkk. Jeg savner han allerede. Han var ganske så søt med sine 800 kilo, en skikkelig avlsokse. Så da vi gikk forbi kyrne var det som å slippe Aylar inn i en militærleir.
Det var så deilig å endelig gjøre litt fysisk arbeid, jeg er egentlig veldig glad i det. Drømmen om en gang ha min egen gård ble vekket til live og jeg må si at jeg tenkte litt på alle mine venner hjemme i Norge som er for pripne til å spa møkk med hendene. Vi brukte ikke direkte hendene, men vi sto midt i skiten og det var umulig å ikke bli full av møkk på hender og føtter.
På rommet vi sov på var det temmelig mye insekter og endel rotter. Men vi fikk dem ut før vi skulle sove. Likevel var vi alle litt stressa og Joachim valgte til slutt å sove på rom med oss jentene fordi det var så mye rotte på rommet hans.
Ellers på gården hadde de sauer, griser, esel, kaniner, gjess, høns, bråkete haner, kalkuner, påfugler, hunder, katter og  emuer og dådyr av alle ting. Trist å dra.

Vi savner våre fredskorpsvenner Marita og Sakarias og jeg snur meg ofte og ser etter dem.
Men jeg er misunnelig på at de får spise påskeegg.
Previous post Next post
Up