Наші темношкірі друзі

Dec 02, 2012 18:58

Отак виглядає коло наших друзів згідно Фейсбуку:



Карта відображає кількість друзів українців(за пропискою в Фейсбуці) за кордоном.
Перше місце Росії поза всіляких сумнівів, а далі послідовність трохи дивна. Загалом вказує на те, що у Фейсбуці українців мало, наші люди більше сидять вКонтакті. Ну і зрозуміло, що якщо ви українець і друзі у вас усі українці, то для даної карти ви цілковитий нуль, на відміну від нігерійця, що понаїхав в Україну навчатись, з сім’єю за сімома морями приходиться спілкуватись через інтернет за допомогою Фейсбуку й відповідно море закордонних друзів.
Сама карта інтерактивна, подивитись як друзів України так і інших країн можна тут.

Цікаво, що в Казахстану на першому місці дружбанів знаходиться Центрально-Африканська Республіка:)

Якщо у вас, як у мене, раптом виник інтерес до українсько-нігерійського братання та логічне запитання: "Чому Україна потребує поглиблення співробітництва з Нігерією?", відповідь на це запитання готовий дати пан Васильєв, посол України в Нігерії. Але не нам, а нігерійській пресі.

Також наше посольство зовсім недавно повідомило, що у зв’язку з дикою популярністю наших студентських віз в Нігерії процедура видачі віз ускладнюється. Причиною таких дій є не відсутність зацікавлення України в нігерійських студентах, а масове разводілово в цьому питанні. Усілякі агенції пропонують не найбагатшим нігерійцям казкові умови навчання в Україні, ті отримують візи, приїздять в Україну віддавши усе бабло обманщикам... А тут їх виявляється не чекає африканське товариство, яке допоможе їм з житлом, підшукає роботу з жирною європейською зарплатнею за рахунок якої вони будуть оплачувати собі освіту.

Отут якраз описаний такий випадок. Зрозуміло, що на відміну від студентів, які спроможні оплатити своє навчання, такі гості створюють переважно тільки проблеми, як нашій державі так і собі самому.

Якщо відійти від Нігерії і сфокусуватись на Україні, то ми спромоглися на:
1-ше місце в Росії;
2-ге місце в: Білорусі та Грузії;
3-є місце в Молдові, Туркменістані;
4-е в Азербайджану;
5-е в Узбекистану.

україна, демографія, національний склад україни, вКонтакті

Previous post Next post
Up