Карта виборів-2010 по дільницях: Тернопільська область. Бонус: голосування за Литвина

Sep 16, 2012 14:40

В Тернопільській області Янукович переміг лише на 1 дільниці - в тюрмі в Збаразькому районі. Враховуючи такі обставини вирішив замінити стандартну карту на карту голосування за Януковича в 2 турі. Максимально синій колір - понад 30% за Януковича.




Як видно посилено за Януковича голосує північ області, який не перебував в складі Австро-Угорщини. Найвищий відсоток за Януковича з міст очікувано віддав Почаїв, із-за понаїхавших туди мракобісів.
В Тернополі за Януковича посилено голосує центр міста, де більший відсоток совків понаїхавших у радянський час. Стандартно багатий урожай Януковича і в військових частинах, особливо в Скалі-Подільській.
Є підтримка у Януковича й по селах півдня області то тут то там, південь Тернопільщини взагалі доволі різноманітний, тут в різних селах Янукович може мати як 20%, так і 1%.

Також зробив карту голосування за Литвина в 1 турі. Максимально синій колір - понад 6%. Тут окрім півночі області чітко виділяється смуга підтримки Литвина, що простягається по півдню області. Ну і добре видно що Литвин - сільський кандидат.

президентські вибори 2010, Тернопільська область, карта по дільницях, карта

Previous post Next post
Up