Вчора весь вечір провів на кухні, хоча весь день хотів повишивати.
В результаті маємо цілу купу всього, що не влазить в холодильник.
Пару днів тому Тоня закомандував вареників із полуницею, вчора нарешті дійшли руки. Тісто я роблю відмінне, а от ліпити вареники у мене ніколи не виходило, а Тоніні вареники, які він ліпив вперше в житті виходили ліпше ніж мої:
А ще я вирішив, що давно не готував картоплю по-французьки:
Якщо комусь цікаво - я можу step-by-step рецепт написати.
Ну і на фоні цього всього ще наварив зеленого борщу, бо мав з чого - якраз вчора моя турботлива і дуже наполеглива мамочка передала мені всякої городини, в т.ч. щавелю. Спочатку я відмовлявся, але як виявилось - даремно, бо інакше би я не зварив зеленого борщу.
Приготування їжі мені завжди підіймає настрій. Сьогодні теж готуватиму смаколики.