Смачний рецепт від
warunik Дякую!
100 г перлової крупи
1 цибулина
50 мл вина
8 шт. в'ялених томатів
2 зубчика часника
500 мл бульйона або води
сіль, перець
олія для смаження
зелень
Перловку з вечора промити і на ніч замочити в воді. Якщо ви забули і несподівано захотілось терміново кашу -робіть все в скороварці - дуже зекономить час!
Перлотто:
1 цибулину порізати дрібним кубиком і обсмажити на маслі (можна і навіть бажано взяти масло з під в'ялених томатів) до прозорості. Додати подрібнений часник і обсмажувати ще пів хвилини. Потім викладаємо перловку, вливаємо вино і даємо йому випаруватись.
Потрохи починаємо підливати в сковорідку гарячий бульйон. Випарився цей, вливаємо наступну порцію, приблизно по 100 грам.
Приблизно через 20 хвилин, до перловки додати не дрібно порізані томати, і готуйте, додючи бульйон чи воду, до готовності перловки, не розварюючи її дуже сильно. Попробуйте на сіль
Подавати злегка поперчивши, і присипати наприклад зеленою цибулею.