Перлотто с в`яленими томатами

Nov 06, 2013 19:23

Смачний рецепт від warunik Дякую!



100 г перлової крупи
1 цибулина
50 мл вина
8 шт. в'ялених томатів
2 зубчика часника
500 мл бульйона або води
сіль, перець
олія для смаження
зелень

Перловку з вечора промити і на ніч замочити в воді. Якщо ви забули і несподівано захотілось терміново кашу -робіть все в скороварці - дуже зекономить час!
Перлотто:
1 цибулину порізати дрібним кубиком і обсмажити на маслі (можна і навіть бажано взяти масло з під в'ялених томатів) до прозорості. Додати подрібнений часник і обсмажувати ще пів хвилини. Потім викладаємо перловку, вливаємо вино і даємо йому випаруватись.

Потрохи починаємо підливати в сковорідку гарячий бульйон. Випарився цей, вливаємо наступну порцію, приблизно по 100 грам.

Приблизно через 20 хвилин, до перловки додати не дрібно порізані томати, і готуйте, додючи бульйон чи воду, до готовності перловки, не розварюючи її дуже сильно. Попробуйте на сіль

Подавати злегка поперчивши, і присипати наприклад зеленою цибулею.

гарнір, перловка, помідори

Previous post
Up