КОМУ ВОЙНА, А КОМУ МАТЬ РОДНАЯ. Парубия обвинили в разворовывании денег Евромайдана

Feb 12, 2014 21:29

Оригинал взят у dosye_info в Замначштаба Турчинова обвинил начсамообороны Парубия в разворовывании денег Евромайдана

У засобах масової інформації з'явилися серйозні звинувачення на адресу Андрія Парубія з приводу нецільового використання грошей Майдану. Зокрема, відповдну інформацію опублікувало видання “Московський комсомолець”, в тому числі посилаючись на ( Read more... )

политическая мафия, ВО "Батьківщина", революція, Каськив Владислав, Майдан, Украина, Ющенко Виктор Андреевич, политическая коррупция, Ющенко

Leave a comment

emiliozk February 12 2014, 20:35:09 UTC
Абсолютно впевнений, посилання на Пашинського це фейк. Один з сотен, що поширюється аби всіх зі всіма у опозиції посварити. Просто злива якась. Реагувати на все це немає жодної фізичної можливості. Є видання, які, за означенням, не треба сприймати як джерела інформації. Моковскій Комсомолєц- один з якскравих прикладів.

Reply

dm_dobriy February 12 2014, 20:50:33 UTC
Певна річ той усе кинеться спростовувати.

АЛЕ.... АЛЕ...

Материнське крило "Батьківщини" зараз знову почало грати свою гру. Й інформацію про нестиковки у історії з Булатовим першим почав журналістам офф лайн озвучувати також пан Пашинський. Просто нее треба розкривати джерело інформації.

Reply

emiliozk February 12 2014, 21:16:39 UTC
Я вже прочитав на протязі останнього тиждня, що Кличко, сказав, що Правому Сектору місце у в*язниці (був там навіть пруфлінк на сайт Кличка, але там нічого подібного не містилося); що Правий Сектор пикетує будинок Порошенка, як олігарха, який співпрацює з режимом; що Яценюка замінили на переговорах на Турчинова; що Пашинський викрив Булатова; що сочинський авіа терорист виконуввав завдання Кличка етс етс.

В умовах інформаційної війни існує залізне правило- вся інформація є фейковю окрім тої, що містить прямі докази протилежного. Сам намагаюсь завжди слідувати цьому правилу.

Reply

Никулин dm_dobriy February 12 2014, 21:23:28 UTC
"В каждой шутке есть доля шутки, а всё остальное правда" (с)

Reply

Re: Никулин emiliozk February 12 2014, 21:30:52 UTC
Это о шутках. А в информационных войнах именно на такого рода восприятие (нет дыма без огня) манипуляторы и делают ставку.

Reply

Re: Никулин dm_dobriy February 12 2014, 21:57:45 UTC
Просто Оператори роздмухують зерна об"єктивного фактажу.

КЛИЧКО-ПС. Віталій відмежувався, бо вуличних підрозділів у нього немає. Було поодинокі дядьки за 40 спершу на 2-3 барикадах чатували, а потім утікли, як побачили що воно та до чого.

ПОРОШЕНКО-ПС. Пікетів ще немає звісно, але у майбутньому чом би й ні. ПС засудив неузгоджене з Майданом посвячення Порошенка в "одного з лідерів Опозиції".

ЯЦЕНЮК-ТУРЧИНОВ. Конст. законопроект йде від Кличка-Тягнибока-Турчинова, бо Яценюк узяв павзу після ОТОГО листа, який на закритій фракції також зачитував вголос Турчинов.

ПАШИНСЬКИЙ-БУЛАТОВ. Про це зараз не будем, бо то Holy War почнеться ))

СОЧІ-КОЗЛОВ-СТАМБУЛ. Ні цей безробітний романтик з УДАРу тупо був п"яний, є такі люди що ніяковіють тверезими сідати на борт. Підставив він за злою іронією долі Кличка неймовірно.

Reply

Re: Никулин emiliozk February 12 2014, 22:13:20 UTC
Оце "Роздмухують зерна об"єктивного фактажу"- стисліше звучить, як "безсоромно брешуть".

До того ж, роблять це незграбно й без натхнення.

Reply

Re: Никулин dm_dobriy February 12 2014, 22:16:43 UTC
У політиці слово "сором" відсутнє. Тут усі брешуть. Лише по різному.

Reply

Re: Никулин emiliozk February 12 2014, 22:39:58 UTC
У першій тезі багато правди, але не вся правда. Якби там не було, аби розібратися, що саме відбувається в політиці, варто відфільтровувати брехливу інформацію. Тим більше, що у наведених прикладах це вкрай легко зробити. Одразу ясно, що це брехня. Навіть перевіряти не варто.

Reply


Leave a comment

Up