КОМУ ВОЙНА, А КОМУ МАТЬ РОДНАЯ. Парубия обвинили в разворовывании денег Евромайдана

Feb 12, 2014 21:29

Оригинал взят у dosye_info в Замначштаба Турчинова обвинил начсамообороны Парубия в разворовывании денег Евромайдана

У засобах масової інформації з'явилися серйозні звинувачення на адресу Андрія Парубія з приводу нецільового використання грошей Майдану. Зокрема, відповдну інформацію опублікувало видання “Московський комсомолець”, в тому числі посилаючись на висловлювання народного депутата Пашинського.
Як ми вже неодноразово наголошували, в цих умовах, щоб зняти усі питання, необхідно опублікувати кошторис Майдану, скільки грошей надходило і на що вони використовувались. Нехай Парубій проведе прес-конференцію і розставить всі крапки над “і”, відповість на усі питання.

Все ж таки це серйозні закиди, тим паче з приводу начебто купівлі якихось квартир за гроші Майдану. Вимагаємо, щоб Парубій публічно прояснив цю ситуацію. Якщо в цих закидах є хоч крихта правди, він повинен подати у відставку, як це відбувається в європейських країнах.

А якщо це брехня, то тоді Пашинському теж потрібно відповісти за свої слова, і тоді необхідно припинити розповсюджувати такі чутки.

Ми вже неодноразово наголошували на тому, що питання фінансів Майдану повинне бути публічним і прозорим. Необхідно створити Ревізійну комісію, яка має доповідати, як використовуються кошти. Не обов'язково все розшифровувати до копійки, але в загальному плані потрібно це робити, щоб не з'явилися нові каськіви, третьякови, щоб не народжувалися нові ющенки і порошенки.

Тому що ми поки що не можемо виграти боротьбу з режимом, а значна частина вождів думає лише про посади і гроші, а не про інтереси народу і не про цілі революції. Зламати систему корупції і хабарництва можна лише через публічність і прозорість, відкритість. Це повинні бути головні принципи організації діяльності Майдану. Інакше може повторитися те, що вже було в недавній історії України: вбий дракона і сам стань драконом, займи його місце і стань ще більшим драконом.

политическая мафия, ВО "Батьківщина", революція, Каськив Владислав, Майдан, Украина, Ющенко Виктор Андреевич, политическая коррупция, Ющенко

Previous post Next post
Up