rik 2011

Dec 26, 2011 19:27

ot i mynulo katolycke rizdvo. z bahatma vrazhenniamy, jaki zhodom maly by zjavytys na sajti dyvensnit.org perehodgu do ochikuvannia novoho roku, a tym chasom meni vdalosia vidpochyty na stilky, shcho ag chochetsia shchos napysaty. tym "shchosem" budut korotki richni pidsumky. otog:
podija roku - zaruchyny. tak-tak. stalosia :) teper maju v portfeli shche odyn proekt plus jakoho v tomu shcho pry dotrymanni bjudgetu vytraty akceptuju ja :) i, prynajmni, prezentacij robyty ne treba :) a z mojimy zolotymy babuseju i mamoju ce vse vzahali staje shoge na dobru pryhodu.
nastrij roku - ochikuvannia i pospich kudys. z toho vsioho po liti mala problemy zi zdorovjam, jaki dobre pokazaly meni shcho ja trohy neracionalno vykorystovuju svoju gyttievu enerhiju. teper starajus vnesty zminy.
mandrivka roku - Malta. vge zvychkoju staje vidpustka v govtni. govten - chudovyj misiac dla vidvidyn ostrivnyh dergav - deshevo, teplo, komfortno. dobra kompanija ciomu lyshe spryjaje. na Maltu odnoznachno rekomenduju jihaty. zvisno vona bilshe spodobajetsia ludiam jaki volijut aktyvnyj vidpochynok z pojizdkamy, vypravamy v more, ohliadanniam pamjatok i lazinniam po forteciah, bo pliagiv na Malti malo...ale harni :)
ludyna roku - na pershomu misci, jak i mynuloho, mij narechenyj. projshovshy mynulohoroku  vohon i vodu, cioho roku dovelos peregyty razom tiagki hvoroby. i shce liudynoju roku mogna nazvaty moju holovnu shefovu - liudyna z duge velykym klasom vid jakoji vchytys i vchytys.
pochynannia roku - 1) handmade prykrasy z hodynnykovych mehanizmiv i jih prodag; 2) peretvorennia z pravnyka v menedgera.
uspih roku - vyvedennia Shkoly polskoho i jevropejskoho prava na jakisno novyj riven pro shcho svidchyt perelik profesoriv jaki zhodylys pryjihaty do nas nastupnoho roku.
nevdacha roku - bulo kilka na roboti, jaki pokazaly shcho ja durnuvata perfekcionistka i zabahato chasu viddaju nepotribnym recham. vypravleno. i shche - nadali znahodgu prychyny ne wstavaty na piv hodyny shvydshe shchob robyty zariadku.
realizovani plany - pochatok vlasnoji spravy, pereselennia do kvartyry pislia remontu i gyttia v poliovych umovah ale u sebe :)
nerealizovani plany - zvilnytys z aktualnoho miscia praci i realizovuvaty vlasni proekty. bagenyj termin realizaciji - berezen 2012.
pisnia roku - Pikkardijska Tercija - Południca.
knygka roku - ...vagko... zaraz chytaju Chervonoho kniazia Timoti Snajdera. istorija... chy potiahne vin na richnu nominaciju? hm... Te shco prychodyt v holovu z liotu ce "Vbyvstvo lvivskych profesoriv v 1941 roci" (ne zhadaju avtora. istorija), "Hroniky Amberu" (też ne zhadaju. fentezi), knyhy Krystyny Kurczab-Redlich pro vijnu v Chechni, druhu z jakych nadali ne mogu dochytaty.

zahalom rik buv harnyj i dovhyj. napovnenyj podijamy. rik zastavyv zadumatys i postavyv bahato novyh vyklykiv.
klasno :)
Previous post Next post
Up