Японські та корейські дорами

Dec 30, 2021 11:02

У мене зараз поганий настрій з об'єктивних та нескасовних причин, тому щоб відволіктись, я передивилась декілька японських та корейських дорам. Знайшла їх тут випадково.
"З 5 до 9" (з підзаголовком "Монах, який мене любить") - японський короткий серіал. Головного героя чомусь іменують монахом, хоча це не так, він буддийський священник, аналог православного білого духовенства. Любовна історія, хеппі-енд. Серіал неймовірно ржачний, починаючи з початку, у якому головна героїня під час поховальної церемонії у буддійському храмі (у Японії буддийські священники в основному займаються похоронами) перечепилась, впала і обсипала прахом покійника головного героя, який вів службу. І далі там в кожній серії буде мінімум по одному ржачному епізоду. Так як серіал японський, там всі постійно кланяються і вибачаються, а інколи принижують підлеглих. Другорядні герої теж дуже смішні, там є, наприклад, дівчина, яка захоплюється гей-мангою. Головний герой постійно ходить з одним виразом обличчя, це типу круто. А ще інколи він купається під крижаним водоспадом, типу очищення. І там можна бачити, що у нього непогані мʼязи.
"Мій вихованець" (російською "Мой питомец") - є японська серіальна версія, є корейська повнометражка. Я дивилась корейську і трохи японську. За сюжетом головна героїня вся така карʼєристка, в японській версії її на початку ще бойфренд кинув. Після цього вона думає про те, як добре було б завести собаку, яка б її любила і приймала. В японській версії вона до того бачить коробку з цуценятами, яку хтось підкинув до її двору, і вирішує взяти звідти цуцика. Замість цього знаходить там молодого хлопця, якому ніде переночувати. У корейській версії хлопця-"собачку" їй приводить брат. В результаті вона вирішує виховувати хлопця як собаку. В результаті любовна лінія. Японська версія смішніша.
"Милий домашній шлюб" - короткий японський серіальчик. Глибокого смислу там нема, але якщо хочеться відволіктись і подивитись на красивих головних героїв, які гарно цілуються (і ще там навіть сексуальна сцена є), то чому б ні. Герої дуже гарні, хлопець явно має європейську кров і схожий на Роберта Патінсона, тільки з чорним волоссям. Героїня, можливо, теж трохи європейка, а можливо ні. Всі гарно вдягаються і люблять одне одного. З цікавого - герої обговорюють "слизькі" теми, наприклад, чи хочуть вони мати дітей.

кино

Previous post Next post
Up