Щоденник

Dec 20, 2021 19:25

Якось сил нема від слова зовсім. У нас ще на тому тижні весь час гидотна погода, дощі, темрява така, що світ і вдень треба вмикати. Малого сьогодні відправила в садок (у мене таких планів початково не було, але вихователька сказала, що сьогодні буде репетиція новорічного свята і треба малого привести). Він у садок місяць не ходив, відвик, йому там все не подобається і він півдня верещав виховательці, що ми не працюємо (напевно з натяком, щоб вона викликала нас). Ми зате пару годин ще продрихли. Сподіваюся, що до середи малий якось доходить, а потім декілька днів влаштуємо йому відпочинок.
У мене по навчанню виявилось 8 незданих робіт, причому утворились вони за останній тиждень. Робити їх не хочеться, але доведеться.
Два попередніх тижня у мене було несподіване "волонтерство" на навчанні - я перекладала нашим викладачам з польської про методики реабілітації дітей з різними інвалідностями. Почула багато цікавого, зокрема про їхню систему раннього втручання. Але з цими перекладами заняття просіли.
На вихідних запросила в гості приятельку з чоловіком. То вони нас запрошували, тепер треба запросити їх у відповідь. А то потім свята почнуться, буде не до цього.
Є ще певна кількість питань з господарства, які треба вирішувати.
Зараз валить сніг. Якщо поточний прогноз погоди буде відповідати реальній ситуації, то він повинен пролежати до католицького Різдва, що радує. Все-таки набагато приємніше, коли є сніг, хоч і не так зручно.
Previous post Next post
Up