Розвод

Feb 09, 2014 09:07



Як та жебрачка,  що на сходах у підземці пестить цуценя, бо знає, що то останнє, що їй радіє у цьому житті, так от і я випещую свої спогади. Вероніка остання, хто справді мене любив і піклувався про мене. І мені зараз так, як буває незручно коли ти правша і зрізаєш нігті лівою рукою на правій. І це відчуття не покидає мене.
Знаєте, як буває, живеш собі, живеш, а потім розумієш, що щось не так.  Ти й не вважаєш себе якимось поганцем, але люди з тобою не втримуються. Хтось втікає від тебе, а від когось тікаєш ти сам. Люди взагалі зараз нетерплячі, а якщо ще й до всього цього прикрутити мій характер, то й справді втриматися важкувато. Те саме, що залишатися на передовій під час арт-підготовки. Безперервне бомбардування, а коли воно в решті скінчується, підіймається в атаку піхота. Важко знайти навіть куточок і забитися там. Тільки б ніхто не чіпав.
А вже майже два місяці минуло, як я розійшовся з Веронікою. Без скандалів і образ, просто вирішив, що без мене буде краще їй. Може вперше в житті я щиро, з повною глибиною і відповідальністю прийняв альтруїстичне рішення, де я програю для того щоби хтось виграв. Мене тільки це й тримає в стані більш-менш стабільності.
"І твоя обручка на в'язці ключів"

Ну, скажу, що без плюсів у цій справі теж не обійшлося. Я почав витрачати свою енергію туди куди хочу, а не туди куди мушу. Безумовно - це головна перевага. Адже життя надзвичайно стисла річ, коротка річ, його, зрештою, нема.
Бажаю тримати хвост пістолетом!



Posted via LiveJournal app for Android.

Українська література Суховій дійсність

Previous post Next post
Up