Hahmodataa 4: Cuchulainn Mcbarker.

May 21, 2008 23:15

Nimi: Cuchulainn McBarker, Gives-the-Wyrm-what-it-wants, Urrrght
Ikä: 36 ihmisvuotta
Sukupuoli: Mies
Rotu: Lupus
Tribe: Black Spiral Dancer
Auspice: Philodox
Giftit: Leap of the Kangaroo, Death Whispers, Venom, Bonds that Tie Us, Undisputed Ruler, Venom Claws, Monkey Tail, King of Beasts

Ulkonäkö:
Homid
Cuchulainn näyttää homidissa suhteellisen normaalilta, vaikkakin rähjäiseltä skotlantilaiselta mieheltä. Ainoa asia joka kertoo ettei lupus ole ihminen, on tämän kirkkaanpunaiset silmät ja niiden pienet pupillit. Cuchulainn pukeutuu usein mustiin ja valkoisiin vaatteisiin ja harmaaseen liiviin. Nykyään hänellä on myös kasvojen ja kehon halki kulkeva, syvä arpi joka tuli bastetlauman repiessä hänet henkihieveriin.

Glabro
On karvainen homid.

Crinos
Kookas iso susimies, lihaksikas.

Hispo
Iso lupus.

Lupus
Cuchulainnin syntymämuoto on iso eurooppalainen susi tiheällä turkilla. Kuviointi on hyvin epäsusimainen; Cuchulainnin selkä ja häntä ovat mustat, muu turkki on puhtaanvalkoinen, paitsi naamassa olevat mystiset kuvioinnit. Cuchulainnin kuvioinnit ovat yllättävän selvärajaisia sudelle, ja muistuttavat täten enemmän koiran kuviointia kuin suden. Rumiinrakenteeltaan lupus on lievästi paksu, joten helppo elämä ja vähäisen liikunnan harrastus ovat tehneet tuloksensa. Jos tuota seikkaa ei oteta lukuun Cuchulainn on muutenkin huomattavan 'pyöreä', kuono ja korvat eivät ole pitkiä ja muutenkin rakenne ei ole kovin jalo.

Luonne:
Yleinen käsitys BSDeistä on se, että nämä ovat kylmiä, moraalittomia ja julmia. Ja koska Cuchulainn on koko Britannian BSD-johtaja, häntä voisi luulla hirveäksi tyranniksi. Todellisuudessa Cuchulainn on harvinaisen ystävällinen, huumorintajuinen ja välittävä. Jos omasta laumasta puhutaan siis. Muuten hän on hieman etäinen muille.

Cuchulainnilla on obsessio lukemiseen, joten hänet voi usin nähdä lukemassa vaikka mitä. Lupus on myös harvinaisen kova koiranleuka ja jättää harvoin vitsin käyttämättä.

Cuchulainn myös rakastaa leikkiä tyypillistä pahista, pukeutuen kuin gootti ikään ja yrittäen käyttäytyä mahdollisimman kylmästi. Tästä huolimatta hän ei pysty tappamaan pieniä lapsia tai olemaan minkäänlainen uhka kuin vihollisilleen, ja silloinkin Cuchulainn mielii keskustella asioista kuin taistella. Vain aniharvoin hän suuttuu tarpeeksi näyttääkseen Wyrmiltä saaneensa lahjan, kuvottavan petomuodon, joka on kuin ilmetty versio hänen nimensä alkuperästä.

Historia:
Cuchulainn syntyi skotlantilaiseen takapajuiseen Hiveen. Todella takapajuiseen, koska Hive sijaitsi vain osaksi maan alla. Cuchulainn oli syntymästä asti tunnistettu Wyrmin valituksi, ja näin hänen kohtalonsa oli johtaa Wyrmin armeija Gaian joukkoja vastaan. Ikävä kyllä Cuchulainnin isä ei ottanut asiaa kovin hyvällä ja kohteli poikaansa julmasti.

Kun Cuchulainn koki ensimmäisen muutoksensa, hänen isänsä vangitsi hänet maanalaiseen luolaan joka oli puoliltaan täynnä vettä ja kahlitsi Cuchulainnin käsistä kattoon. Siellä nuori lupus virui suunnilleen kolme vuotta, syömällä vain mitä annettiin (sekin vaikutti olevan jotain ei-niin-mukavaa) ja kestäen isänsä hakkaamisen ja raiskaukset.

Eräänä päivänä Hiven kolme johtajaa halusivat nähdä miten nuori messias pärjäsi, ja nopeasti Cuchulainnin isä päästi poikansa vapaaksi ja esitteli tämän johtajilleen. Sen jälkeen Cuchulainn kuitenkin karkasi isältään ja piilotteli yhdessä toisen lupuksen, Jonasin, kanssa viikkotolkulla. Samalla nuori philodox mietti keinoja kostaa.

Cuchulainnin isä sai kokea karmaisevan yllätyksen, kun hänen poikansa hakkasi yhdessä Jonasin kanssa miehen henkihievereihin ja sitoi seinään, antaen nopeasti kasvavan köynnöksen hitaasti kasvaa miehen läpi. Kun muu Hive näki messiaan teon, he juhlistivat sitä heittämällä silloin 14-vuotiaan Cuchulainnin Spiraaliin, josta hän selvisi hyvin.

Pääsykokeensa jälkeen Cuchulainn sai kokea elämänsä ensimmäiset orgiat, joiden tuloksena syntyi hänen vanhin poikansa (?) Jakob. Samalla hänet liitettiin laumaan Jonas, Snivelly ja Garbage nimisten metisten ja erään lupaavan nuoren theurgen, Lancen, kanssa.

Lauman sisäisten välien selvittely oli nopea. Cuchulainn nousi johtajaksi helposti; asia, mistä Lance jäi katkeraksi pitkään.

Nuori lauma vietti vuosia tappaen, raiskaten ja muuten tuhoten Gaian maata. Mutta eräänä myöhäisenä iltana, kun lauma oli hyökkäämässä Wyldiä palvovien ananasien kimppuun, se sai takaiskun. Snivelly ja Garbage menettivät henkensä hämähäkeille, ja jäljelle jäänyt kolmikko sai hädin tuskin hämähäkit tapettua.

Cuchulainn oitis alkoi potkia kuolleiden ruumiita nauraen heidän heikkouttaan, ja loikkasi umbraan nauramaan Wyldille ja Weaverille. Mutta sillä hetkellä häntä odotti olento josta hän ei kunnolla saanut selvää ja hetkessä hänen näkökenttänsä valtasi kuva hirveistä teoista joita hän tulisi tekemään.

Hengen tarkoitus oli luultavimmin saada poika ylpeäksi teoistaan, mutta toisin kävi. Cuchulainn oli elänyt monta vuotta 'unta', kiitos elämänsä julmuuden. Visio sai hänet heräämään ja tajuamaan tilanteen missä hän oli. Cuchulainnille oli ollut helppoa vuosia vain kulkea ja tehdä julmaa, kuuntelematta tai ajattelematta enempää, mutta nyt hän tajusi, ja suri ensimmäistä kertaa vuosiin.

Kun hän tuli takaisin umbrasta, Cuchulainn alkoi itkemään ja juoksi laumatoveireittensa luo, pyytäen anteeksi teoistaan. Tunnin tehtyään tätä, 19-vuotias nuori Dancer sanoi hyvästit entiselle elämälleen. Symboolina tästä hän leikkasi hiuksensa olemattomiin.

Muutos ei haitannut Jonasia, mutta Lance ei pitänyt johtajansa yhtäkkisestä muutoksesta, ja kaksikon suhde muuttui yhä kireämmäksi.

Cuchulainn rupesi opiskelemaan ihmisten kulttuuria tarkemmin kuin mitä hänelle oli Hivessä opetettu, heti kun oppi lukemaan siis. Hän löysikin lukemisesta itselleen jotain mitä normaali Dancerien elämä ei antanut. Niinpä hän rupesi lukemaan enemmän kirjoja, ja samalla opetteli ihmisten tapoja, hankkien vaatteita, käyden kirjastossa ja teellä. Jossain vaiheessa hän myös alkoi opiskelemaan teologiaa.

Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa asia jota hän teki - Cuchulainn nimittäin rupesi harrastamaan diplomatiaa, ja niinpä hän ja hänen laumansa (yhä kokonaisuudessaan vain kolmijäseninen, koska Cuchulainn halusi pitää sen muistutuksena itselleen) muuttivat Englantiin ja sieltä kautta alkoivat valloittaa Hiveja itselleen. Koti-Hive oli turvassa pikkusiskon huollossa.

Erään Hiven valloitus muutti silloin 24-vuotiaan lupuksen suunnitelmia ja paljonkin. Hiveä johti äkäinen ahroun, jolla oli henkivarjoina kaksi albiinoa. Johtaja ei suostunut kuulemaan Cuchulainnin pyyntöjä rauhallisesta yhteistyöstä, vaan lähettii kaksoset messiaan kimppuun. Cuchulainn voitti kaksikon helposti (asia, jota hän ei, häpeäkseen, enää pysty tekemään) ja haastoi Hiven johtajan kamppailuun.

Johtaja hävisi, ja hänen henkivartijansa julmasti heittivät tämän happoiseen altaaseen.

Tutkiessaan Hiveä ja kuullessaan toiselta henkivartijoista, naiselta nimeltä Dances, että Hivellä oli diplomaattinen vahvuus, Cuchulainn päätti jäädä sinne asumaan. Lancen kanssa oli taas ongelmia, mutta theurge lopulta suostui.

Pian Cuchulainn myös huomasi, että eristyksissä muusta Hivestä eläneet Dances ja tämän pikkuveli, Skips (jotka olivat Hiven entisen johtajan metislapsia, ragabasheja vieläpä) vapauduttuaan isästään ja saatuaan uudelta johtajaltaan vapauden elää omaa elämäänsä, kukoistivat. Pian Dances nousi arvoasteikossa hänen vertaisekseen. Kaksikolla alkoi muutenkin olla vispiläkauppaa; molemmat pitivät kirjoista, lukemisesta ja politiikasta, ja molemmat inhosivat liiallista korruptiota. Niinpä pian he päättivät tulla puolisoiksi (josta Skips ei oikein tykännyt).

Dancesiin rakastuminen oli Cuchulainnille hyvin uusi tunne, ennen hän oli harrastanut seksiä vain pentujen toivossa ja erityisissä orgioissa (ja silloin kuin joku urpo pentu halusi olla pomo), ja sekin oli ollut väkivaltaista. Ei hän paljoa itse aktista perustanutkaan, mutta kun toinen puolisko viehätti, oli se mukavampaa.

Vuosia kului, Cuchulainn kasvatti imperiumiaan yhdessä Dancesin kanssa, josta oli tullut Hiven todellinen johtaja nopeasti. Pian heidän korviinsa kuului, että legendaarinen lauma, Ring of the Sun perustettaisiin ensimmäistä kertaa. Cuchulainn pestautui perustusseptin läheiseen kirkkoon papiksi, ja alkoi odottaa.

Muuta:
Cuchulainnin kyky muuttua hirviöksi perustuu Wyrmin messiaan merkkiin. Cuchulainn paranee nopeammin kuin mikään muu garou, ja pystyy suuttuessaan tarpeeksi muuttumaan nimensä hirviöksi. Muoto muuttaa hänen hiuksensa piikeiksi, hänen kitansa levenee ja tulee täyteen piikikkäitä hampaita, toisesta silmästä tulee vain viiru ja toinen pulpahtaa ulos päästä.

Ase:
Eräänä päivänä tutkiessaan ulkomaalaisia kirjoja, Cuchulainn törmäsi kahteen kiinnostavaan aseeseen: kävelykeppiin piilotettavaan miekkaan ja orientaalin maan skalpellinterävään katanaan. Pian lupus alkoikin valmistamaan hopeasta ja bambusta näiden yhdistelmää. Syntyi Sirraak, Cuchulainnin rakas miekka joka toimii myös kävelykeppinä. Siinä asuu voimakas käärmehenki, joka suojaa miekkaa, ettei muu kuin Cuchulainn saisi käyttää sitä.


Homid.

Previous post Next post
Up